PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Οργανώστε Το Σπίτι Σας Με Τα Καλύτερα Βρεφικά Έπιπλα


Η αναζήτηση των κατάλληλων βρεφικών επίπλων δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση και ειδικά για νέους γονείς. Τα προϊόντα που μπορεί να βρεις κανείς είναι άπειρα, γι’ αυτό και η βοήθεια όσων ειδικεύονται στα βρεφικά είδη και έπιπλα είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη.

Το Bebe Maison, με έδρα τη Θεσσαλονίκη από το 2011, μας προσφέρει ποιοτικά και οικονομικά είδη μπεμπέ και βρεφικά έπιπλα. Με μία επίσκεψη στο φυσικό ή στο εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημά του μπορείτε να βρείτε, και σε τιμές stock, ό,τι έχει ανάγκη το μωρό και φυσικά η μαμά!

Ανακαλύψτε την ιδανική κούνια μωρού για τις δικές σας ανάγκες

Μία από τις πλέον απαραίτητες αγορές που πρέπει να γίνουν είναι η απόκτηση της κούνιας για το μωρό. Οι κούνιες μωρού της συλλογής του Bebe Maison φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως, ώστε να παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια στο μωράκι σας και σιγουριά σε εσάς.

Βρεφικό κρεβάτι που μετατρέπεται σε λίκνο για τους πρώτους μήνες, με την υπογραφή του top brand Picci, σχέδιο Smile Converse. Αποκτήστε το με δώρο το ανώστρωμα και εξασφαλίστε στο μωράκι σας τον καλύτερο ύπνο.

Βρείτε την ξύλινη κούνια, με στρώμα ή χωρίς, στις ιδανικές διαστάσεις για το βρεφικό δωμάτιο και με τα χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες, μέσα από βρεφικά κρεβάτια μοναδικής ποιότητας και λειτουργικότητας.

Χαρίστε στο μωράκι σας το καλύτερο βρεφικό κρεβατάκι, σε προσφορά και τιμές για κάθε budget, που θα το συντροφεύει τους πρώτους μήνες της ζωής του, απογειώνοντας ταυτόχρονα το design του χώρου.

Ατέλειωτο παιχνίδι με το κατάλληλο πάρκο για το μωρό

Το πάρκο μωρού συστήνεται για μετά τους 6 μήνες και μπορείτε να το τοποθετήσετε στο βρεφικό δωμάτιο ή στο σαλόνι σας, ανάλογα με τον χώρο και τις ανάγκες σας. Το πάρκο έχει σχεδιαστεί για ατέλειωτο παιχνίδι, γι’ αυτό και φτιάχνεται με χοντρό δίχτυ και σκληρό πάτο, που επιτρέπει στο μωρό να μετακινείται με απόλυτη ασφάλεια.

Τετράγωνο πάρκο μωρού Cangaroo Boho Beige για παιχνίδι χωρίς τελειωμό. Το πάρκο έρχεται σε πρακτική θήκη μεταφοράς και αναδιπλώνεται εύκολα και γρήγορα, ώστε να μπορείτε να το έχετε μαζί σας ακόμα και στις διακοπές σας με το μωρό.

Αποκτήστε ένα, τετράγωνο ή άλλου σχήματος, μεγάλο πάρκο, στις ιδανικές διαστάσεις για το δικό σας σπίτι, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Προμηθευτείτε ένα μαλακό στρώμα, αν δεν είναι ενσωματωμένο, και το μωρό σας θα παίζει άφοβα, για πολλές ώρες, στον προσωπικό του παιδότοπο.

Μπείτε στο bebemaison.gr ή επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, όπου σας περιμένουν επώνυμα και ποιοτικά βρεφικά είδη σε πλούσια ποικιλία, για εσάς ή για δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment