PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Οργάνωση αιμοδοσίας Π.Ε. Γ Αθήνας


Η Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την οργάνωση της 6ης αιμοδοσίας για την Τράπεζα Αίματος όλων των εκπαιδευτικών και εργαζομένων της Π.Ε. Γ΄ Αθήνας.

Η Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την οργάνωση της 6ης αιμοδοσίας για την Τράπεζα Αίματος όλων των εκπαιδευτικών και εργαζομένων της Π.Ε. Γ΄ Αθήνας. Η Τράπεζα Αίματος ιδρύθηκε το 2010 σε συνεργασία με το Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας με σκοπό την κάλυψη αναγκών σε αίμα των μικρών μαθητών, των εκπαιδευτικών και εργαζομένων καθώς και των μελών των οικογενειών τους όλων των σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας. Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί από τις 09.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. στα σχολεία και τις ημερομηνίες που αναφέρονται παρακάτω:

  • Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου (Κορυτσάς 6, Κολυμβητήριο, Διευθυντής κ. Μαρίνος Μακρής, τηλ. 210 5813742)
  • Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου (Λ. Πετρουπόλεως 76, Ίλιον, Διευθυντής κ. Νίκος Σιαλακάς, τηλ. 210 5019461).

Οι αιμοδότες δικαιούνται διήμερη άδεια αιμοδοσίας κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους που διενεργείται η αιμοδοσία (μέχρι και 31/12/2012) και κατόπιν συνεννόησης με το Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας ή την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, ώστε να μη διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Στην περίπτωση που κάποιος αδυνατεί να συμμετέχει στην αιμοδοσία της περιοχής του, μπορεί να παρουσιαστεί σε αιμοδοσία άλλης περιοχής.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να συμπληρώσουν τη δήλωση που ακολουθεί και να την αποστείλουν στο φαξ: 210 5620037 μέχρι την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012. Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές/ριες των Δημοτικών Σχολείων και κ.κ. Προϊστάμενοι/ες των Νηπιαγωγείων να φροντίσουν ώστε να ενημερωθούν ενυπόγραφα όλοι οι εκπαιδευτικοί των σχολείων τους.

Η Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας προτρέπει όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην αιμοδοσία ώστε να ενισχυθεί μια τόσο πολύτιμη προσπάθεια και να παραμείνει ενεργή η Τράπεζα Αίματος που ήδη έχει εξυπηρετήσει τους συναδέλφους σε αρκετές περιπτώσεις.

Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας: Βασιλική Λελεντζή

Η Διευθύντρια Π.Ε. Γ΄ Αθήνας: Γεωργία Ψαρρά

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» ανταποκρίνεται στο κάλεσμα ζωής για ενίσχυση της Τράπεζας αίματος σε συνεργασία με το Θριάσιο Νοσοκομείο.

TO Δ.Σ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Aντίστροφη μέτρηση σε Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για τις 4.800 θέσεις

Peristeri News

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε συμπλοκή στη Μύκονο

Peristeri News

Τετέλεσται για την αρχαιότερη εκκλησία στο Περιστέρι – Άγνωστοι βεβηλώνουν το χώρο (vid)

Peristeri News

Leave a Comment