PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ώρα για ηρεμία στον Ατρόμητο!


Την καλύτερη στιγμή ήρθε για τον Ατρόμητο η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και ο Γιώργος Κορακάκης ήθελε να υπάρξει μια παύση, τόσο για ψυχολογική εκτόνωση, όσο και για τις απαραίτητες ανάσες.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ ακολούθησαν αποθεραπεία και έκαναν spa, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κορακάκη και Λουκά Καραδήμου.

Τόνσο και Ντιγκινί ακολούθησαν ένα μέρος του προγράμματος και στην συνέχεια έκαναν ατομικό ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

*Με την αποστολή της Λευκορωσίας, που έρχεται στην Ελλάδα για το φιλικό της Τετάρτης με την Εθνική στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενσωματώνεται από αύριο ο Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου είναι στην αποστολή της χώρας του και για τον επίσημο αγώνα με τη Βουλγαρία στη Σόφια στις 13 του μηνός.

Στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (10-15-/11/2016) έχουν κληθεί εξάλλου οι Λημνιός, Νάτσος, Κατράνης. Η Ελλάδα έχει κληρωθεί στο 6ο όμιλο μαζί με το Λουξεμβούργο, την Αγγλία και την Ουαλία, η οποία θα φιλοξενήσει το τουρνουά.

* Λύθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον προπονητή της ομάδας Κ17 Βασίλη Καλτσή και τον συνεργάτη του Απόστολο Λαύκα. Η ΠΑΕ τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment