PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Ώρα για… Δ Ι Α Κ Ο Π Ε Σ !


Η πολυπόθητη στιγμή που όλοι περιμένουμε κάθε χρόνο επιτέλους έφτασε. Τα σχολεία έκλεισαν και οι περισσότεροι από εμάς αρχίζουν να προγραμματίζουν τις οικογενειακές τους διακοπές… ή μήπως όχι; Γιατί κακά τα ψέματα εύκολο δεν το λες “την σήμερον ημέραν” να πάρεις την απόφαση να πας διακοπές.

Το θέλεις, το έχεις ανάγκη, το περιμένεις όλο τον χρόνο… όταν όμως έχεις οικογένεια δεν το σκέφτεσαι μία αλλά πολλές φορές (μην σου πω…) μέχρι να πάρεις την απόφαση να φορτώσεις παιδιά, σκυλιά (και πεθερά, πολλές φορές!!!) και να ξεκινήσεις για διακοπές. Μετράς, ξαναμετράς και υπολογίζεις τα χρήματά σου, αναζητώντας την ιδανική επιλογή που να συνδυάζει καλές τιμές κι ακόμη καλύτερες παροχές.

Ωραία λέξη όμως, η λέξη “ΔΙΑΚΟΠΕΣ” την λες και αγαλλιάζει η ψυχή σου! Σου έρχονται στο νου εικόνες από θάλασσα, ηρεμία, ο ήχος από τα κύματα, τα τζιτζίκια, το ουζάκι, οι μεζέδες, το αεράκι. Και ξαφνικά το όνειρο χαλάει από την διαπεραστική φωνή της γυναίκας σου που κυνηγάει τα πιτσιρίκια μέσα στο σπίτι! Θεού ευτυχία τα παιδιά (κι όσοι έχουμε το εκτιμάμε…) αλλά και με πολλές ευθύνες και πολύ τρέξιμο! Έλα όμως που οι διακοπές δεν πρέπει να παραπέμπουν σε τρέξιμο, κυνήγι και ταλαιπωρία! Είπαμε και περιγράψαμε την επιθυμητή εικόνα των διακοπών. Οπότε κάνουμε “focus” και ξαναγυρίζουμε στα γνωστά… ηρεμία, χαλάρωση, γέλια & χαρές κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Για την κάθε οικογένεια ξεχωριστά το να επιλέξει τον ιδανικό προορισμό διακοπών αποτελεί μία μεγάλη ιστορία. Όλοι όμως έχουν έναν κοινό παρανομαστή: να ξεκουραστούν οι μεγάλοι και να διασκεδάσουν τα παιδιά! Και αυτό σε συνδυασμό με ένα ωραίο τοπίο, καλό φαγητό, οικονομία και εξυπηρέτηση !

Τα ξενοδοχεία που επιλέξαμε για εσάς συνδυάζουν άριστη ποιότητα διακοπών σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους γονείς αλλά και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά. Με πισίνες, παιδικές χαρές, πολύ καλή ποιότητα υπηρεσιών και χαμηλές τιμές, έχετε την εγγύηση ότι θα περάσετε πολύ καλά ΧΩΡΙΣ να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Τα προτεινόμενα πακέτα εκτός από πολύ καλές τιμές, έχουν και προσφορές με δωρεάν διαμονή και διατροφή των παιδιών καθώς και πολλές εκπλήξεις όπως η βαλίτσα-μασκότ, ο κύριος “Μεμάς Ταξιδεύης”, που μοιράζει κάθε καλοκαίρι χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους!

Σας αφήνουμε όμως να κρίνετε μόνοι σας στο IMAGINATION TRAVEL

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment