• Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Οπλοστάσιο το σπίτι του 40χρονου δολοφόνου στην Κηφισιά

Peristeri News
Οκτώβριος23/ 2021

Όπλα και σπαθιά βρέθηκαν μέσα στο σπίτι του άνδρα που νωρίτερα σήμερα πυροβόλησε 2 υπαλλήλους οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες φυσικού αερίου στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο άνδρας έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκουφά και μετέβη στη λεωφόρο Τατοΐου όπου βρίσκονταν δύο εργαζόμενοι που πραγματοποιούσαν εργασίες φυσικού αερίου.

Ο δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε για το κόστος του φυσικού αερίου, άρχισε να τους λέει περί «μαύρης μαγείας» και κατέληξε να τραβά όπλο – το οποίο κατείχε παράνομα- και να πυροβολεί το έναν στην κοιλιακή χώρα και στον μηρό και τον δεύτερο επίσης στον μηρό.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου ένας έχασε τη μάχη, ενώ ο άλλος νοσηλεύεται.

Ο 40χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου μένει με την κατάκοιτη μητέρα του και εντοπίστηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στην προσπάθειά του να διαφύγει ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ωστόσο τον καταδίωξαν και τελικά παραδόθηκε στις αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ είναι άνθρωπος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε πυροβολήσει και στο παρελθόν ζώα και κάδους.