PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ομιλία στον 13ο Παιδικό Σταθμό Περιστερίου από το Οδοιπορικό


Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε ομιλία στον 13ο Παιδικό Σταθμό Περιστερίου από την κα Κέλλυ Σταυροπούλου, Ψυχολόγο Υγείας, MSc, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”.

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε ομιλία στον 13ο Παιδικό Σταθμό Περιστερίου από την κα Κέλλυ Σταυροπούλου, Ψυχολόγο Υγείας, MSc, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”, η οποία κατόπιν αιτήματος της Διευθύντριας του Σταθμού στο Κέντρο, ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή της.

Κεντρικό θέμα της ομιλίας ήταν η συναισθηματική ασφάλεια των παιδιών, τονίζοντας τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς μπορούν να την αναπτύξουν και να βοηθήσουν τα παιδιά τους να δομήσουν υγιείς προσωπικότητες.

Σημαντικό μέρος της συζήτησης που ακολούθησε ήταν τα οφέλη του ποιοτικού χρόνου και τρόποι να βρεθεί η σύγχρονη οικογένεια μαζί.

Η ενεργητική συμμετοχή των γονέων στις βιωματικές ασκήσεις καθώς και τα πολλαπλά ερωτήματα τα οποία αναδείχθηκαν, δήλωσαν την αναγκαιότητα επιπλέον συναντήσεων με τους γονείς το νέο σχολικό έτος 2012-2013.

Οι συμμετέχοντες, η Διεύθυνση και το προσωπικό του 13ου Παιδικού Σταθμού Περιστερίου ευχαρίστησαν θερμά το “Οδοιπορικό” και την κα Σταυροπούλου για την ανταπόκριση στο αίτημα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”, μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Κέντρου καθημερινά στο 2105786888, email kp.odiporiko@yahoo.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment