PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ομάδα ατόμων έγραψε συνθήματα στο κτίριο του «Πρώτου Θέματος»


Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα ομάδα ατόμων πήγε στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Πρώτο Θέμα στο Μαρούσι και έγραψε συνθήματα στους τοίχους του κτιρίου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές έως αυτή την ώρα.

Στ. Πέτσας: Κάθε ενέργεια εναντίον της ελευθερίας του Τύπου και εκφοβισμού των Μέσων Ενημέρωσης πέφτει στο κενό

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, καταδίκασε την επίθεση, σημειώνοντας πως «κάθε ενέργεια εναντίον της ελευθερίας του Τύπου και εκφοβισμού των Μέσων Ενημέρωσης πέφτει στο κενό, γιατί η δημοκρατία στην πατρίδα μας είναι ισχυρή. Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους προκειμένου οι δράστες να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

ΝΔ: Η Δημοκρατία μας, αλλά και η ελευθερία του Τύπου δεν εκφοβίζονται

«Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης και προσέθεσε ότι «η Δημοκρατία μας, αλλά και η ελευθερία του Τύπου δεν εκφοβίζονται από τέτοιου είδους θλιβερές ενέργειες».

ΣΥΡΙΖΑ: Επιθέσεις όπως αυτή που δέχθηκε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στρέφονται κατά της ελευθεροτυπίας, της ελευθερίας της έκφρασης και της Δημοκρατίας

«Επιθέσεις όπως αυτή που δέχθηκε η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στρέφονται κατά της ελευθεροτυπίας, της ελευθερίας της έκφρασης και της Δημοκρατίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προσθέτοντας ότι «η καταδίκη τέτοιων επιθέσεων είναι αυτονόητη».

Κίνημα Αλλαγής: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Περαιτέρω επισημαίνει ότι «τέτοιες πρακτικές στρέφονται εναντίον της ελευθερίας του Τύπου, της ελευθερίας της άποψης και της γνώμης, εναντίον της Δημοκρατίας και δεν χωράνε στην Ελλάδα του 2020».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment