PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1


Δεν το πίστεψε δεν το πάλεψε!

Δεν το πίστεψε δεν το πάλεψε!

Ο Ατρόμητος μείωσε στο τέλος του αγώνα, αλλά δεν είχε αρκετό χρόνο για κάτι καλύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε με 2-1.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη βρέθηκαν να χάνουν με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Φουστέρ στο 33’ και το τέρμα του Μιραλάς στο 35’, αλλά στην επανάληψη έδειξαν βελτιωμένο πρόσωπο.

Στο 59′ ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να μειώσει πρώτα με τον Αναστασάκο και κατόπιν με τον Φαβάλι το σουτ του οποίου σταμάτησε ο Μοντέστο πριν πάρει πορεία για την εστία του Ολυμπιακού μετά το σουτ του Φαβάλι.

Στο 68’ αποβλήθηκε ο Ντουντού για αντιαθλητικό κτύπημα στον Τάτο. Ο Καμαρά στο 83’ δεν κατάφερε να νικήσει τον Πάρντο και ο Φαβάλι στις καθυστερήσεις σκόραρε από κοντά διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Σ. Τρύφωνας (Κέρκυρας), Π. Αργυρός (Αθήνας)

Κίτρινες κάρτες: 29′ Τοροσίδης, 65′ Ιμπαγάσα (Ολυμπιακός) – 23′ Τάτος , 27′ Ολιβέιρα (Ατρόμητος)

Κόκκινες κάρτες: 68′ Ντουντού

Ολυμπιακός (Ε. Βαλβέρδε): Πάρντο, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ζαϊρί (72′ Ουρτάδο), Μιραλάς (61′ Νέμεθ), Φουστέρ, Χολέμπας, Ρόμενταλ (15′ Πάντελιτς), Τοροσίδης.

Ατρόμητος (Γ. Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Φαβάλι, Βινιάλ, Σαγκανόβσκι (58′ Αναστασάκος), Καραγκούνης (71′ Σαρμιέντο), Τάτος, Ολιβέιρα.

Γιώργος Δώνης: “Στο πρώτο μέρος παίξαμε παθητικό ποδόσφαιρο και αμυντικά και επιθετικά. Δεν εμφανιστήκαμε καθόλου στο γήπεδο. Θα μπορούσα να πω χιουμοριστικά πως είχαμε ρεπό. Αν είχαμε σκοράρει με τον Αναστασάκο ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Με τέτοια απόδοση δεν νομίζω ότι δικαιούμασταν κάτι”.

Όταν ρωτήθηκε για το αν είχε δώσει τέτοιες εντολές απάντησε: “Αν μιλάγαμε για εντολές δεν θα μιλούσα για παθητικό ποδόσφαιρο”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment