Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ολοκληρώθηκε το διεθνές επαγγελματικό τουρνουά ITF Πετρούπολης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Νικήτρια η Λετονή Ντιάνα Μαρτσινκέβιτσα.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα με 5-7, 7-5, 6-3 από την Λετονή, Ντιάνα Μαρτσινκέβιτσα στον τελικό του διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά ITF, 10.000 δολαρίων, που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Πετρούπολη. Αυτό ήταν το 10ο συνεχόμενο ματς της Παπαμιχαήλ τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Η 18χρονη πρωταθλήτρια, η οποία μέχρι την περασμένη εβδομάδα έπαιζε σε χωμάτινες επιφάνειες, ξεκίνησε καλά το ματς αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η 19χρονη Μαρτσινκέβιτσα, Νο 528 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε το 2ο σετ και το 3ο σετ, κι έφτασε στην δεύτερη νίκη της επί της Παπαμιχαήλ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η πρώτη ήταν το 2009 στο τουρνουά ITF 10.000 δολαρίων της Μυτιλήνης, όταν κατά τη διάρκεια του 2ου γύρου είχε νικήσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 6-0, 6-1.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ίλιον: Με μεγάλη συμμετοχή το 15ο «Jazz στο Πάρκο»

Peristerinews.gr Newsroom

Αιγάλεω: Ξεκίνησε η μεγάλη ανάπλαση του Εμπορικού Κέντρου

Peristerinews.gr Newsroom

Ιός Δυτικού Νείλου: Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Αττικής στον Δυτικό Τομέα Αθηνών

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment