• Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Χρήστου Γαλαριώτη με τον Ατρόμητο

Peristeri News
Μάϊος24/ 2021

Την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο γνωστοποίησε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Χρήστος Γαλαριώτης, τονίζοντας στην ανακοίνωσή του ότι παραμένει απλός φίλαθλος της ομάδας.

Η ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν θα ήθελα να ενημερώσω για την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία όλους τους ανθρώπους της Ομάδας και ειδικά τον ιδιοκτήτη, Γιώργο Σπανό, ο οποίος μου έδωσε τη δυνατότητα να αναλάβω τον τομέα της επικοινωνίας το 2017.

Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας όλα τα στελέχη του Ατρομήτου, το προσωπικό και το αγωνιστικό τμήμα. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία και παράσταση για μένα και κρατάω μόνο τις όμορφες στιγμές που περάσαμε αυτά τα 4 χρόνια.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ομάδας και ειδικότερα τους οργανωμένους οπαδούς, Fentagin, για τις σπουδαίες κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιήσαμε.

Η αγάπη μου για την ομάδα και την πόλη παραμένει αδιαπραγμάτευτη και θα συνεχίσω να είμαι ένας απλός φίλαθλος του Ατρομήτου.