PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Βενιζέλου – Ιερώνυμου


Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε πως όλοι οι Αρχιερείς έλαβαν το λόγο, δόθηκαν οι απαντήσεις σε θέματα ουσιαστικά και αυτά που αποβλέπουν στην πρόοδο.

Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την εθνική μας ενότητα και την κοινωνική μας συνοχή ,άρα και ο Λόγος και η Πράξη της Εκκλησίας είναι καθοριστικής σημασίας, συμπλήρωσε, προσθέτοντας «είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και πάρα πολύ ευτυχής γιατί και μετά από τη συνάντηση αυτή μπορούμε να κάνουμε πολύ συγκεκριμένα πρακτικά θέματα που θα ανακουφίσουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και θα στείλουν ένα μήνυμα σε όλη την Ελληνική κοινωνία αλλά και διεθνώς ότι υπάρχει στη χώρα μας μια πανστρατιά μια πραγματική εθνική συστράτευση.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε πως όλοι οι Αρχιερείς έλαβαν το λόγο, δόθηκαν οι απαντήσεις σε θέματα ουσιαστικά και αυτά που αποβλέπουν στην πρόοδο. «Η Εκκλησία πάντοτε σ΄ αυτό τον τόπο στάθηκε πλάι αγωνίστηκε και έδωσε ότι μπορούσε. Και σ΄ αυτή τη κρίσιμη ώρα δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, αλλά θα συνεχίσει την ίδια πορεία, όμως κάτω από ορισμένους όρους όπως συζητήσαμε, όπως το θελήσαμε και όπως θα το δούμε στη πράξη καθώς ο καιρός θα περνά» τόνισε.

Η Εκκλησία συμβάλλει ήδη αποφασιστικά και είναι έτοιμη να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην αντιμετώπιση και την υπέρβαση της κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας, δήλωσε ο Ε. Βενιζέλος εξερχόμενος της Αρχιεπισκοπής, όπου συναντήθηκε από το πρωί με τον Αρχιεπίσκοπο και τους Συνοδικούς Ιεράρχες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment