PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις της Oμάδας Γονέων


Η θεματολογία περιελάμβανε ενότητες όπως οι σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας και ο ρόλος του γονέα, επικοινωνιακές δεξιότητες, έκφραση και διαχείριση συναισθημάτων κ.λ.π.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις της Ομάδας Γονέων του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του 4ου Γυμνασίου Περιστερίου, από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου 2011.

Συντονίστρια της ομάδας ήταν η κα. Μαρία Πελεκανάκη, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», Κοινωνική Λειτουργός- Ψυχοθεραπεύτρια.

Για την πραγματοποίηση της ομάδας υπήρξε συνεργασία με την κα. Ασπασία Τζαβάρα, εκπαιδευτικό, σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού, Υπεύθυνη ΓΡΑΣΕΠ 4ου Γυμνασίου Περιστερίου.

Στην ομάδα συμμετείχαν 15 γονείς. Η θεματολογία περιελάμβανε ενότητες όπως οι σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας και ο ρόλος του γονέα, επικοινωνιακές δεξιότητες, έκφραση και διαχείριση συναισθημάτων κ.λ.π.

Οι γονείς συμμετείχαν ενεργητικά, εκφράζοντας απορίες και ερωτήματα, καταθέτοντας προσωπικές εμπειρίες , ανταλλάσσοντας σκέψεις και προβληματισμούς.

Η τελευταία συνάντηση έκλεισε με το αίτημα και την προσδοκία για την οργάνωση με την καινούργια χρονιά νέου κύκλου συναντήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό» (τηλ. 210-5786888, Δευτέρα – Παρασκευή 9.30- 13.30).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment