PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της διάσκεψης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου με την ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της διάσκεψης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου με την ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς τόνισε ότι η Αραβική Άνοιξη άλλαξε καθοριστικά το τοπίο στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής και μετέφερε σε όλη την υφήλιο ένα ισχυρό μήνυμα για περισσότερη Δημοκρατία και συμμετοχή, για περισσότερη δικαιοσύνη.

Ο κ.Παπνδρέου τόνισε ότι η Αραβική Άνοιξη βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση και επεσήμανε πως έχουν αν και έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα, υπάρχουν ακόμα πολλές αβεβαιότητες για το μέλλον.

Τόνισε δε ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής βρίσκεται δίπλα στους πολίτες του Αραβικού κόσμου, που μάχονται για ένα καλύτερο μέλλον και προσβλέπει σε διάλογο και συνεργασία με τις δημοκρατικές δυνάμεις και τις νέες κυβερνήσεις που θα προκύψουν.

Κλείνοντας τις εργασίες της Συνόδου, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι η Κρήτη είναι μια γειτονιά που έχει δεσμούς με τον αραβικό κόσμο και τους οποίους επιθυμεί να διευρύνει και να ενισχύσει.

Ελεύθεροι οι δυο συλληφθέντες που συμμετείχαν στα επεισόδια

Ελεύθεροι μετά την απολογία τους στην Εισαγγελέα Λασιθίου αφέθηκαν σήμερα τα δυο άτομα -πατέρας και γιος- που είχαν συλληφθεί αργά χθες το βράδυ κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον ‘Αγιο Νικόλαο, έξω από το ξενοδοχείο όπου διεξάγονταν η Σύνοδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργου Παπανδρέου.

Για τους δύο συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της αντίστασης κατά της αρχής, της παρακώλυσης συγκοινωνιών και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, ορίστηκε τακτική δικάσιμος την 1η Δεκεμβρίου 2011.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment