PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την Καλλονή ο Ατρόμητος


Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Δευτέρας με την Καλλονή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Δευτέρας με την Καλλονή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Σωκράτη Φυτανίδη που έχει σύσπαση στο δικέφαλο και προπονήθηκε μόνος του.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Αύριο (Κυριακή) εξάλλου το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 17.00 μέχρι τις 19.00 για την πώληση εισιτηρίων (15 ευρώ – Θύρα 11).

* Σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες οι εργασίες για την σπορά χειμερινής ποικιλίας στο γήπεδο Περιστερίου. Ο χλοοτάπητας «ξυρίστηκε» και μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της σποράς. Θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ο Ατρόμητος Κ15 νίκησε τον Ολυμπιακό

Η ομάδα Κ15 του Ατρόμητου κέρδισε σήμερα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας τον Ολυμπιακό με σκορ 3-2 και έκανε το «δύο στα δύο».

Η ομάδα Κ20 θα παίξει αύριο στην Καλλονή με την τοπική ομάδα ενώ η ομάδα Κ17 θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο αύριο στις 12.30 στο Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment