Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Όλο το Περιστέρι το Σάββατο στο κλειστό στη “μάχη” με το Παγκράτι

O ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα δώσει το Σάββατο (2/4, 5 μμ) μια ακόμη μεγάλη μάχη στο «Α.Παπανδρέου», αυτή τη φορά με αντίπαλο το Παγκράτι.

Ο Διονύσης Σκουλίδας και ο Δημήτρης Κατιάκος, επισκέφτηκαν το 2ο Γυμνάσιο Περιστερίου, με τον Γενικό Αρχηγό της Ομάδας, Γιώργο Παρδακίδη και μέσα σε ελάχιστο χρόνο οι 200 προσκλήσεις που είχαν στα χέρια τους εξαντλήθηκαν από τους μαθητές!

Με δεδομένη τη δίψα του κόσμου για ένα ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά αλλά και την κρισιμότητα του αγώνα, είναι βέβαιο ότι το «Α.Παπανδρέου» θα είναι καυτό στη μεγάλη αυτή αναμέτρηση.

Για τη μεγάλη αναμέτρηση οι οργανωμένοι οπαδοί του ΓΣΠ, Fentagin, κάλεσαν μέσα από την ιστοσελίδα τους, όλο τον κόσμο της πόλης να στηρίξει την Περιστεριώτικη ομάδα για τη μεγάλη νίκη!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το Περιστέρι κέρδισε την μάχη με τον ΠΑΟΚ και σκαρφάλωσε στη βαθμολογία

Peristeri News

Περιστέρι – ΠΑΟΚ: Το «κλειδί» της νίκης και το μήνυμα Βαν Τούμπεργκεν

Peristeri News

Περιστέρι – ΠΑΟΚ 88-80: Μεγάλη εμφάνιση στο «Ανδρέας Παπανδρέου», αλλά αποκλεισμός

Peristeri News

Leave a Comment