PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Όλο και περισσότερα σχολεία του Περιστερίου πιο ασφαλή και πιο όμορφα (video)


Σε συνεχή αναμόρφωση των σχολικών συγκροτημάτων του Περιστερίου βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Παιδείας, Αναστάσιου Θεοδωράκου.

Όπως είχαμε αναφέρει ξανά και σε παλαιότερα άρθρα μας γίνεται μια πραγματικά εξαιρετική δουλειά στην αναβάθμιση της ασφάλειας, της ποιότητας και της ομορφιάς στα σχολεία της πόλης μας και σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκο, οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι και το τελευταίο σχολείο του Περιστερίου να αποκτήσει την παρουσία που του αξίζει.

30o_dhmotiko_sxoleio_peristeriou

Σύμφωνα λοιπόν με τις μέχρι τώρα προσαρμογές στα σχολεία, περισσότερες από τριάντα σχολικές μονάδες νηπιαγωγείων και δημοτικών έχουν αλλάξει πρόσωπο στη πόλη μας και αναμένεται να προστεθούν ακόμα περισσότερες.

41o_dhmotiko_sxoleio_peristeriou

Στις τελευταίες προσθήκες ήταν το 5ο, 30ο και 41ο δημοτικά και 19ο, 32ο και 42ο νηπιαγωγεία.

Οι φωτογραφίες και το video που εξασφάλισε το PeristeriNews.gr για τους αναγνώστες του είναι αδιάψευστος μάρτυρας για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται προσδίδοντας και στο σύνολο της εικόνας του Περιστερίου μια διαφορετική νότα καλαίσθητης πόλης με ανανεωμένα δημοτικά κτίρια που καθημερινά υποδέχονται χιλιάδες Περιστεριώτες μαθητές.

41o_dhmotiko_sxoleio_peristeriou (2)

Η ανάρτηση του 41ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου για την αναβάθμιση στο σχολείο

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση των εργασιών για το εξωτερικό βάψιμο του σχολείου μας με έντονα και όμορφα χρώματα. Το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιακό ! Όσοι περνούν και το βλέπουν μας δίνουν συγχαρητήρια ! Γονείς, κάτοικοι της γειτονιάς, τα παιδιά του σχολείου μας !

Αλλά… τα συγχαρητήρια και οι ευχαριστίες δεν ανήκουν σε εμάς !

Πρώτα και κύρια ανήκουν στον κ. Αναστάσιο Θεοδωράκο, Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Περιστερίου που οραματίστηκε και υλοποιεί με τη συμπαράσταση του κ. Δημάρχου αλλά με ελάχιστα χρήματα (για την έκταση του εγχειρήματος) ένα έργο που θα αλλάξει την όψη όλων των σχολείων του Περιστερίου.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά και τους τεχνίτες που έβαψαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και τόσο όμορφα το σχολείο μας ! Τους ευχαριστούμε για την καλή τους δουλειά αλλά και για τη διάθεσή τους, το χιούμορ τους και την άριστη συνεργασία που είχαμε !

40o_nhpiagwgeio_peristeriou_theodorakos

Παρελθόν αποτελούν τέτοιες εικόνες από τα αναβαθμισμένα σχολεία
Παρελθόν αποτελούν τέτοιες εικόνες από τα αναβαθμισμένα σχολεία

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment