PeristeriNews.gr
Πολιτική

Όλγα Γεροβασίλη: Ο κ. Δρίτσας έχει δώσει ο ίδιος όλες τις εξηγήσεις


Ο κ. Δρίτσας έχει απαντήσει και έχει δώσει ο ίδιος όλες τις εξηγήσεις, απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ερωτηθείσα εάν υπάρχει θέμα με τον υπουργό Ναυτιλίας, με αφορμή το θέμα της Cosco.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Δρίτσας μίλησε για τα επόμενα στάδια, τι προβλέπεται μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία και ανέλυσε τα στάδια αυτά, τι προβλέπεται να συμβεί μέχρι το καλοκαίρι και πως ως αρμόδιος υπουργός ξέρει πάρα πολύ καλά τα σημεία της συμφωνίας.

Σε άλλα ερωτήματα σχετικά και με το ΤΑΙΠΕΔ, επισήμανε ότι το κομμάτι της συμφωνίας με την COSCO, την οποία η κυβέρνηση τη βρήκε σε προχωρημένο στάδιο από την προηγούμενη κυβέρνηση, όπως είπε, ολοκληρώνεται με βάση τις δεσμεύσεις της που προκύπτουν από τη συμφωνία του καλοκαιριού και αυτό αποτελεί πολιτική της κυβέρνησης.

Ερωτηθείσα εάν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, επισήμανε εκ νέου ότι «οι 9 ιδιωτικοποιήσεις που έχουμε δεσμευτεί, δεν ήταν στο πρόγραμμα της δικής μας κυβέρνησης, όμως έχουμε δεσμευτεί ότι θα τις υλοποιήσουμε, και ο κ. Πιτσιόρλας ακολουθεί το πρόγραμμα της κυβέρνησης».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment