Κοινωνία

Όλα έτοιμα στο mega εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου – Τι προβληματίζει

Εδώ και μερικές μέρες οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί στο mega εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου και αναμένονται οι τελευταίες τυπικές διαδικασίες για την έναρξη των εμβολιασμών.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες έχουν τοποθετηθεί οι ταμπέλες και ο εσωτερικό χώρος έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του σχεδίου «Ελευθερία» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το Εκθεσιακό Κέντρο έχει παραδοθεί επίσημα στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η οποία πλέον καθορίζει το τι θα συμβαίνει πλέον στο χώρο.

Χαρακτηριστικά σε τοποθέτηση του στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ανέφερε πως το mega εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις αρχές Απριλίου.

Στο σημείο θα καταφθάνουν πολίτες από όλη τη Δυτική Αθήνα όπου θα εμβολιάζονται συνολικά μέχρι και 140.000 άτομα τον μήνα μιας και θα διαθέτει 96 εμβολιαστικές γραμμές.

Ο προβληματισμός εντοπίζεται στους χώρους στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου εκεί που καθημερινά παρκάρουν εκατοντάδες συμπολίτες μας για να μεταβούν στην εργασία τους με το Μετρό.

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου θα υπάρξει κατά πάσα πιθανότητα και εταιρεία φύλαξης που θα καθορίζει και το ποιοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν τους χώρους στάθμευσης. Αμέσως αυτό συνεπάγεται και πρόβλημα για όλους αυτούς που χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή το χώρο για να παρκάρουν.

Αναμένουμε πάντως την επίσημη έναρξη της λειτουργίας για το mega εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου ώστε να δούμε αν τελικά όλα θα κυλήσουν ομαλά ή θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο πρόβλημα με το παρκάρισμα και την κίνηση στην περιοχή του Μετρό της Ανθούπολης.

Related posts

Κολωνός: Διασωληνωμένος 5χρονος μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Peristeri News

ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία θα γίνονται δωρεάν rapid tests (28/11)

Peristeri News

Διακινούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα μέσω δεμάτων προς άλλες χώρες

Peristeri News

Leave a Comment