Δημοτικά

Όλα έτοιμα για την έκθεση «Φυτά και Κήπος» στο Περιστέρι (photos)

Με λίγες λεπτομέρειες να απομένουν ολοκληρώνεται η προετοιμασία της μεγάλης έκθεσης «Φυτά και Κήπος» στο Άλσος Περιστερίου.

Οι περισσότεροι φυτωριούχοι έχουν ολοκληρώσει την οργάνωση των περιπτέρων τους ενώ μέχρι και αύριο το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθούν τα τελευταία διαδικαστικά μέρη.

IMG_3490

Φέτος θα είναι η δεύτερη χρονιά που τα «Φυτά και Κήπος» πραγματοποιούνται στο Περιστέρι και σύμφωνα με πληροφορίες από τους ανθρώπους του Δήμου Περιστερίου η συμμετοχή των φυτωριούχων είναι διπλάσια σε σχέση με πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι η έκταση της έκθεσης θα είναι διπλάσια με ακόμα περισσότερα περίπτερα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Από όλα τα περίπτερα αυτό που ξεχωρίζει είναι του Δήμου Περιστερίου που είναι ξύλινο και έχει τα χρώματα της φύσης (πράσινο και καφέ).

IMG_3486

Η έναρξη της έκθεσης έχει προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή 5 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνονται καθημερινά περιβαλλοντικές και οικολογικές δράσεις, καθώς και συναυλίες, θεατρικές και παιδικές παραστάσεις.

IMG_3483

Μια σπουδαία διοργάνωση που θα φέρει κόσμο στο Περιστέρι από κάθε σημείο της Αθήνας μέσω του σταθμού Μετρό «Ανθούπολη» που βρίσκεται μια ανάσα από το Άλσος!

IMG_3494

IMG_3496

IMG_3491

IMG_3489

Related posts

ΚΕΔΕ: Να ενισχυθούν οι Δήμοι εν όψει ολοήμερων σχολείων

Peristeri News

Ξεκίνησαν οι διαγωνισμοί για δύο μεγάλα έργα που έρχονται στο Περιστέρι

Peristeri News

Πως διαμορφώνεται το ωράριο στα ΚΕΠ Περιστερίου μέχρι 15/9

Peristeri News

Leave a Comment