PeristeriNews.gr
Πολιτική

Όλ. Γεροβασίλη: Σε πλήρες αδιέξοδο η Ν.Δ.


Βολές κατά της Ν.Δ., με αιχμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Σχολιάζοντας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για αντικρουόμενες απόψεις στελεχών της Ν.Δ. και κατηγόρησε το κόμμα ότι βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο.

«Η Ν.Δ. χάθηκε λίγο… Στην αρχή είπαν ότι θα καταργήσουν τον διαγωνισμό. Αυτό δημιουργούσε μια σειρά ερωτημάτων, στα οποία η Ν.Δ. δεν ήταν σε θέση να απαντήσει. Έτσι, άρχισε να μιλάει για το ότι δεν θα καταργήσει αλλά θα συμπληρώσει με άδειες. Προκύπτουν πολλά ερωτηματικά, βλέπουμε δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ. πολύ διαφορετικές», είπε για να προσθέσει: «Νομίζω ότι βρίσκεται σε ένα πλήρες αδιέξοδο απέναντι σε αυτό διότι δεν μπορεί να πει απλά και καθαρά ότι εγώ δεν θέλω να αλλάξει τίποτε, δεν θέλω να μπει καμία τάξη, χρωστάω στο καθεστώς αυτό με εξυπηρέτησε τόσα χρόνια, επομένως θέλω να παραμείνει το ίδιο».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «δεν ενδιέφερε ποτέ τη ΝΔ τι είδους ενημέρωση θα έχουμε, αρκεί αυτή η ενημέρωση να εξυπηρετούσε την ίδια». «Δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας πολίτης που θα μιλήσει στην Ελλάδα για αντικειμενική ενημέρωση μέσω των τηλεοπτικών σταθμών τα τελευταία αρκετά χρόνια. Επομένως η Ν.Δ. εξυπηρετείται από αυτό και θέλει ακριβώς το ίδιο να συμβαίνει. Αρκεί κάποιος να την εξυπηρετεί», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία, η κ. Γεροβασίλη διευκρίνισε ότι μετά από την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα υπάρξει μια περίοδος προσαρμογής όσων αδειοδοτηθούν, ούτως ώστε να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις των όρων του διαγωνισμού, όσον αφορά την ποιότητα του προγράμματος, τον αριθμό αλλά και τις ειδικότητες των εργαζομένων.

Επανέλαβε ακόμη ότι το διάστημα αυτό «θα είναι περίπου 90 μέρες στο μάξιμουμ» και «στη συνέχεια το σήμα θα μεταφέρεται μέσω της DIGEA, στην προκειμένη περίπτωση, μόνο για τους σταθμούς που θα έχουν αδειοδοτηθεί».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment