PeristeriNews.gr
Πολιτική

Όλ. Γεροβασίλη: Η περίοδος σταθερότητας και ανάκαμψης έχει ήδη ξεκινήσει


Η περίοδος σταθερότητας και ανάκαμψης έχει ήδη ξεκινήσει, διαμήνυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στα «πυρά» του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.

«Είναι τουλάχιστον προκλητικό να υποδύεται ο κ. Μητσοτάκης τον πολιτικό που εμφανίστηκε μόλις εχθές πάνω στην γη, με μοναδικό του σκοπό να υπερασπιστεί τους αδύναμους και το δημόσιο συμφέρον» σχολίασε η ξ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε:

«Αποτελεί έκφραση αισθήματος ήττας η οργή που εκδηλώνει για το γεγονός ότι η αξιολόγηση έκλεισε, και μια περίοδος πολιτικής σταθερότητας και οικονομικής ανάκαμψης έχει ήδη ξεκινήσει»

«Του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο, γιατί η παραμονή του στην αντιπολίτευση θα είναι μακρά», κατέληξε.

Πυρά και από τον ΣΥΡΙΖΑ 

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει ακάθεκτος το ρεσιτάλ καταστροφολογίας, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν της σημερινής ομιλίας του προέδρου της Ν.Δ. στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

«Έχοντας ξεμείνει από επιχειρήματα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. παρουσιάζεται ξανά ως ο μέγας μεταρρυθμιστής, βαφτίζοντας βέβαια, μεταρρυθμίσεις τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις χάρες στη διαπλοκή και στους ημετέρους» τονίζει, μεταξύ άλλων, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να λύσει το αδιέξοδο του κόμματός του – συνεχίζει το κυβερνών κόμμα – ο κ. Μητσοτάκης αυτή την εβδομάδα ζητά πάλι εκλογές.

«Απευθύνεται σε αμνήμονες, όμως κανείς δεν έχει ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες ούτε της κυβέρνησηςΝΔ, ούτε  της υπουργίας του. Κανείς δεν έχει ξεχάσει το σάπιο κατεστημένο που διέλυσε τη χώρα» καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment