PeristeriNews.gr
Πολιτική

Όλ. Γεροβασίλη: Αστυνομικοί οι άνδρες που έτρεχαν με κουκούλες στο προαύλιο της Βουλής


Σχέδιο εισβολής στη Βουλή κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για Μακεδονία κατήγγειλε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας πως η αστυνομία χρησιμοποίησε τα πιο ήπια μέσα σε σχέση με τη βιαιότητα των περιστατικών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και ερωτηθείσα για τους άνδρες που εμφανίζονται να τρέχουν με κουκούλες στο προαύλιο της Βουλής, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, δήλωσε ότι ήταν Έλληνες αστυνομικοί της υπηρεσίας επισήμων του κοινοβουλίου.

Σε ερώτηση γιατί φορούσαν κουκούλες, είπε πως «τις έβαλαν για να βγουν έξω, γιατί πήραν εντολή εκείνη την ώρα να μετακινηθούν». «Είναι επίσημο αυτό που σας λέω, είναι πρόσωπα της Ελληνικής Αστυνομίας», τόνισε.

Αργότερα, σε ανάρτησή της στο Twitter, η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για ψευδείς ειδήσεις από ορισμένα «αξιόπιστα», όπως τα χαρακτήρισε, μέσα, με αφορμή την αναπαραγωγή της αναφοράς της για τους αστυνομικούς.

«Η πραγματικότητα: “Είναι Έλληνες αστυνομικοί που εκείνη την ώρα πήραν εντολή να μετακινηθούν”. Τα υπόλοιπα δικά σας», πρόσθεσε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment