PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«ΟΚ» από Κάναντι για Κόβατσετς, τα εργομετρικά κρίνουν την απόκτηση του Κροάτη


Η μεταγραφή που φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού ότι χρειάζεται ο Ατρόμητος στη μεσοεπιθετική γραμμή μπαίνει στην τελική της ευθεία, αφού οι Περιστεριώτες δοκιμάζουν από την Τετάρτη τον Κροάτη, Ιβάν Κόβατσετς.

Ο 30χρονος Κροάτη, που μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και στα άκρα και ως «10άρι» θα περάσει τις επόμενες μέρες από το μικροσκόπιο του Νταμίρ Κάναντι, αλλά το θέμα είναι καθαρά τυπικό. Για την ακρίβεια, την Πέμπτη θα υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον φανεί ότι είναι σε τέτοιο επίπεδο φυσικής κατάστασης που θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα, τότε θα αποκτηθεί.

Ο Αυστριακός τεχνικός γνωρίζει άριστα τον παίκτη, αφού τον είχε και στην Άλταχ, άρα δεν τίθεται κάποιο ζήτημα για το αν του κάνει ή όχι ως παίκτης, ενώ αναμένεται να παίξει και στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ψηλός (1.88) επιθετικός χαφ αγωνιζόταν στη Σεούλ (2017-2018) και πιο πριν στην Ουλσάν Χιουντάι (2015-17).

Η ανακοίνωση:

Με την υπόλοιπη ομάδα προπονείται στην απογευματινή προπόνηση ο Κροάτης μεσοεπιθετικός Ivan Kovacec.

Ο Kovacec είναι γνώριμος του Νταμίρ Κάναντι αφού συνυπήρξαν μαζί στην Αυστριακή Αλτάχ ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στη Σεούλ, ομάδα της Νοτίου Κορέας. Ο 30χρονος Κροάτης αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό και στις τρείς θέσεις έχοντας συνολικά στην καριέρα του 192 επίσημες συμμετοχές με 70 γκολ.

Η τελική απόφαση για την υπογραφή συμβολαίου με τον Ivan Kovacec θα παρθεί από τον Νταμίρ Κάναντι που θα τον τσεκάρει στις προπονήσεις της βδομάδας και από τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment