PeristeriNews.gr
Οικονομία

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Θετική η δημιουργία θέσεων υφυπουργών για βιομηχανία και ΕΣΠΑ



Με αφορμή το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, ο κ. Κόλλιας σημείωσε…

Η ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης δεν περιέχει πολλές ούτε σημαντικές αλλαγές, ειδικά σε ό,τι αφορά το οικονομικό επιτελείο, εκτιμά ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας και υπογραμμίζει ότι βασικό ζητούμενο είναι η εμπροσθοβαρής εφαρμογή του μνημονίου στο κομμάτι των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

Παράλληλα, αποτιμά θετικά τη δημιουργία θέσεων υφυπουργού για το ΕΣΠΑ και τη βιομηχανία.

Με αφορμή το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, ο κ. Κόλλιας σημείωσε σε δήλωσή: «Με δεδομένο πως οι περισσότεροι διαχειριστές των συγκεκριμένων χαρτοφυλακίων ήταν και στο προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα, περιμένουμε ότι θα τρέξουν άμεσα την εφαρμογή των πολιτικών και μεταρρυθμίσεων εκείνων, που και χρειάζεται η χώρα και είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε, στο πλαίσιο του τρίτου μνημονίου».

«Η δημιουργία θέσης υφυπουργού για το ΕΣΠΑ και για τη βιομηχανία κρίνεται θετική», αρκεί, συνέχισε ο ίδιος, «οι έχοντες τη σχετική ευθύνη να μη χρονοτριβήσουν τόσο στην -αναγκαία όσο ποτέ- απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, όσο και στην προσέλκυση επενδύσεων και δημιουργία υγιούς και σταθερού επιχειρηματικού περιβάλλοντος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Στο 2,6% ο πληθωρισμός το Μάιο στην ευρωζώνη, στο 2,3% στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο 10,8% η ανεργία τον Απρίλιο

Peristeri News

Αυξήθηκαν οι καταθέσεις και μειώθηκαν τα δάνεια τον Απρίλιο

Peristeri News

Leave a Comment