Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Οι υποψήφιοι με το συνδυασμό Γιάννη Δημαρά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Άρμα πολιτών» τιτλοφορείται ο συνδυασμός του ανεξάρτητου βουλευτή Γιάννη Δημαρά για την Περιφέρεια Αττικής.«Άρμα πολιτών» τιτλοφορείται ο συνδυασμός του ανεξάρτητου βουλευτή Γιάννη Δημαρά για την Περιφέρεια Αττικής, τον κ. Δημαρά πλαισιώνουν επτά αντιπεριφερειάρχες, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Στο πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο ανήκουν ο πρώην βουλευτής του ΣΥΝ αλλά και του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Γαλανός, ο δημοσιογράφος μέχρι σήμερα νομαρχιακός σύμβουλος με το Γιάννη Σγουρό κ. Νάσος Αθανασίου, ο Τάκης Χατζηπέρος, αξιωματικός Π.Ν – μέλος του πληρώματος του “Βέλους”, η Έρη Κωνσταντάτου, ο Χρήστος Κουρούσης, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και γ.γ υπουργείου Εργασίας, Ναυτιλίας, ο δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κ. Σκανδαλίδη, κ. Μάκης Γιομπαζολιάς, και ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Στάθης Παναγούλης.

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος και ο σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τεχνητή Νοημοσύνη: Κοινή δράση με τους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Χαρδαλιάς: «Το Δημογραφικό χρειάζεται σχέδιο και γενναίες αποφάσεις»

Peristerinews.gr Newsroom

Περιφέρεια Αττικής: Κατασχέθηκαν 19,4 τόνοι τόνου με υψηλή ισταμίνη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment