PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Οι τρεις μεγάλες συναυλίες του Ιουνίου στο Περιστέρι


Μεγάλη προσέλευση κόσμου είχε η πρώτη συναυλία του καλοκαιριού στο Περιστέρι και ο Ιούνιος επιφυλάσσει ακόμα τρία μεγάλα μουσικά event.

Η κάθε συναυλία από αυτές τις τρεις έχει το δικό της ηλικιακό κοινό και αναμένεται να προκαλέσει και πάλι κοσμοπλημμύρα στο Άλσος Περιστερίου.

Ξεκινάμε ημερολογιακά από την συναυλία των XanaZoo, το αγαπημένο παιδικό συγκρότημα που έχει εμφανιστεί ξανά στο Άλσος και είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Η συναυλία των XanaZoo θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου και θα ξεκινήσει στις 20:30.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 20:30 το Άλσος θα υποδεχτεί την σπουδαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που θα μας ταξιδέψει με τις μοναδικές επιτυχίες της.

Τέλος για τις 29 Ιουνίου και πάλι Τετάρτη είναι προγραμματισμένη συναυλία αφιερωμένη στα Κίτρινα Ποδήλατα. Με τίτλο «20 χρόνια Κίτρινα Ποδήλατα» θα τραγουδήσουν στη σκηνή του Άλσους μαζί με τους Περιστεριώτες Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά, οι Νίκος Ζιώγαλας, Γλυκερία, Ορφέας Περίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Βασίλης Καζούλης και Γιάννης Ζουγανέλης.

Τα μουσικά δρώμενα θα συνεχιστούν και τον Ιούλιο όπου έχουν προγραμματιστεί ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment