PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Οι τοξικομανείς και μετανάστες να μεταφερθούν σε νησιά»


Μεγάλη αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του (κατά τα άλλα προοδευτικού) Διονύση Σαββόπουλου.

Μεγάλη αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του (κατά τα άλλα προοδευτικού) Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε «τον άμεσο καθαρισμό της Αθήνας από τοξικομανείς και μετανάστες και τη μεταφορά τους σε αραιοκατοικημένα νησιά με χαμηλό πληθυσμό»!

Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε κοινή εκπομπή που διοργάνωσαν με θέμα τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα βίας οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πρωτεύουσας. Στην διάρκειά της, ο τραγουδοποιός ζήτησε μεταξύ άλλων «να κηρυχθεί η Αθήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Αναφορικά με την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, τόνισε χαρακτηριστικά ότι η πρωτεύουσα υποφέρει από την τρομοκρατία και τη βία. Κυρίως όμως, επανέλαβε ότι πρέπει οι τοξικομανείς και οι μετανάστες να μαζευτούν, προφανώς με επιχείρηση σκούπα, και να σταλούν στα νησιά.

Όταν ρωτήθηκε «αν τα νησιά με χαμηλό πληθυσμό θυμίζουν τα ξερονήσια της μετεμφυλιακής Ελλάδας», ο Διονύσης Σαββόπουλος δεν δίστασε να απαντήσει με την παράφραση ενός στίχου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν θα πεθάνεις ή θα ζήσεις».

Οι δηλώσεις αυτές του (κατά τα άλλα αριστερού και αγωνιστή) Διονύση Σαββόπουλου έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά από άλλες, με αποτέλεσμα να κατηγορείται από παλιούς του συντρόφους για μια ριζική μεταστροφή προς άκρως συντηρητικές και φοβικές απόψεις…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Leave a Comment