PeristeriNews.gr
Διεθνή

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον


Σε αποκαλύψεις αναφορικά με την κατάσταση υγείας της Κέιτ Μίντλετον προχώρησε ο βέλγος δημοσιογράφος, Marc Roche, με έδρα το Λονδίνο και εξειδίκευση στα θέματα της βασιλικής οικογένειας. Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Gala» και επικαλούμενος «καλά ενημερωμένες πληροφορίες», αναφέρθηκε στη μορφή καρκίνου από την οποία φέρεται να πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο», είπε.

Πότε θα επιστρέψει η πριγκίπισσα στα καθήκοντά της

Ερωτηθείς για το πότε θα επιστρέψει στα πριγκιπικά καθήκοντά της, ο δημοσιογράφος εκτίμησε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνει αυτό τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. «Γνωρίζοντας ότι θέλει να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Ένα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέα δήλωση. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της», αναφέρει ο Marc Roche, συγγραφέας του βιβλίου, «The Borgias in Buckingham», που εκδόθηκε το 2022.

Ο δημοσιογράφος απάντησε στο γιατί η πριγκίπισσα επέλεξε να αποκαλύψει την ασθένεια της σε βίντεο και όχι μέσω επίσημης δήλωσης, αναφέροντας πως ο λόγος που το έκανε είναι για να βρίσκεται κοντά στον λαό.

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι ερασιτέχνης φωτογράφος, που έχει εργαστεί στον χώρο της μόδας, οπότε τα οπτικά στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για εκείνη. Προσέχει πάντα πολύ την εμφάνισή της, την εικόνα της, γυμνάζεται συνεχώς και τρώει πολύ λίγο. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η σκηνοθεσία αυτού του βίντεο. Μόνη της στο παγκάκι ενός κήπου, με τζιν, με ελάχιστο μακιγιάζ, με μοναδικό βασιλικό στοιχείο το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Η Κέιτ Μίντλετον θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στον λαό και ειδικότερα να απευθυνθεί στη νέα γενιά, η οποία δεν στηρίζει τόσο πολύ τη μοναρχία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Καμία συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας

Peristeri News

Νέα διαμαρτυρία των αγροτών αύριο στις Βρυξέλλες

Peristeri News

Νέα μαζική επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία

Peristeri News

Leave a Comment