PeristeriNews.gr
Διεθνή

Οι Ρεπουμπλικάνοι αποκαλύπτουν τον Ομπάμα δημαγωγό (video)


Πρόκειται για βίντεο, όπου ο Ομπάμα παίζει – σύμφωνα με τους «συντηρητικούς» κατήγορούς του – το «χαρτί» του φυλετισμού για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο γνωστός για τα «ρεπουμπλικανικά» του φρονήματα ιστότοπος Daily Caller «ανέβασε» την Τρίτη ένα παλιό 40λεπτο βίντεο του Μπαράκ Ομπάμα από το 2007, που αποδεικνύει (!) τη δημαγωγική πολιτική που ακολουθεί ο νυν Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για βίντεο, όπου ο Ομπάμα παίζει – σύμφωνα με τους «συντηρητικούς» κατήγορούς του – το «χαρτί» του φυλετισμού για να κερδίσει τις εντυπώσεις, δηλώνοντας πως ενώ κανείς δεν νοιάστηκε για την κατεστραμμένη από τον τυφώνα Κατρίνα Νέα Ορλεάνη, όλοι έσπευσαν να προστρέξουν τη Νέα Υόρκη μετά την 11η Σεπτεμβρίου!

«Τι κάνετε για τη Νέα Ορλεάνη; Που είναι τα δολάρια σας; Έχω τη αίσθηση πως δεν νοιάζονται και πολύ για τους ανθρώπους εκεί κάτω…», λέει στο βίντεο ο Ομπάμα, αναφερόμενος εμμέσως στο χρώμα του δέρματος της πλειοψηφίας των κατοίκων της Νέας Ορλεάνης.

Στην εκπομπή που παρουσιάζει στο επίσης υπερσυντηρητικό Fox News, ο Ρεπουμπλικάνος Σον Χάνιτι χαρακτήρισε το βίντεο ως μία ουσιαστική ματιά «στο τι πραγματικά υπάρχει στο μυαλό του Ομπάμα: πραγματικά εκρηκτικό υλικό!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment