PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οι πρώτες αντιδράσεις στην ομιλία Παπανδρέου



Περισσότεροι από 30 βουλευτές έχουν δηλώσει ήδη την πρόθεσή τους να μιλήσουν στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.

Περισσότεροι από 30 βουλευτές έχουν δηλώσει ήδη την πρόθεσή τους να μιλήσουν στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.

Από τους πρώτους που πήραν το λόγο ήταν ο Δ. Μακρυπίδης, ο οποίος τόνισε ότι χρειάζεται ενότητα και επισήμανε ότι «φυγομαχούν οι άτολμοι και όσοι έχουν ενοχές». Πρόσθεσε επίσης ότι η χώρα έχει κυβέρνηση και πρωθυπουργό που τον εκλέγει ο λαός και δεν θα τον επιβάλλει κανένας επίτροπος ή κάποιος άλλος.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Μ. Παπαϊωάννου, ο οποίος τόνισε ότι «μόνο οι δειλοί και οι ένοχοι παραιτούνται». Από την πλευρά του, ο βουλευτής Καβάλας Δ. Παπουτσής, τόνισε ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποτρέψουν τα σενάρια ανατροπής, που όπως είπε απεργάζονται κάποιοι, και ζήτησε να δοθεί η ψήφος από σήμερα.

Τους τόνους ανέβασε πάντως η βουλευτής Έβρου Όλγα Ρενταρή η οποία αναρωτήθηκε “πόσο θα αντέξω ακόμα να προπηλακίζομαι” – είχε προκηλακιστεί στα τελευταία επεισόδια- και πρόσθεσε: “Θέλω να ξέρω ποιό υπουργείο δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Επιτέλους να αποκτήσουν οι ευθύνες ονοματεπώνυμο”.

Από τους υπουργούς το λόγο ζήτησαν να πάρουν ο υπουργός Άμυνας Ευ. Βενιζέλος και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment