Δημοτικά

Οι πολίτες ανακάλυψαν τα μυστικά της ανακύκλωσης στο Άλσος Περιστερίου

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής του Δήμου Περιστερίου διοργάνωσε ενημερωτικές δράσεις για την ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Χιλιάδες επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να ανακαλύψουν τα μυστικά της ανακύκλωσης, καθώς και να ενημερωθούν για όλες τις πρότυπες και καινοτόμες δράσεις του Δήμου για την προστασία του περιβάλλοντος και τα ρεύματα ανακύκλωσης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για τη νέα δράση της χωριστής συλλογής υλικών, καθώς και τα μυστικά της χωριστής συλλογής βιοαποβλήτων, που πρωτοπορεί ο Δήμος Περιστερίου, ενώ στους συμμετέχοντες διανεμήθηκε δωρεάν εδαφοβελτιωτικό (compost) και φυτά από το δημοτικό φυτώριο.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε τους συμπολίτες του, για την ευαισθησία που επιδεικνύουν καθημερινά για το περιβάλλον, αλλά και για την ενεργή συμμετοχή τους στις πρακτικές ανακύκλωσης.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, τόνισε ότι ο Δήμος Περιστερίου έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών για τις καινοτόμες δράσεις του, τόσο στην ανακύκλωση, όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Related posts

Περιστέρι: Ημερίδες του Δήμου στα σχολεία για τους κινδύνους του διαδικτύου

Peristeri News

Ποιος σπουδαίος τραγουδιστής έρχεται στο Περιστέρι στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Peristeri News

Ριζική ανανέωση στο Θέατρο «Πολιτών» του Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment