Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι πιτσιρικάδες του Ατρόμητου κάνουν το ποδόσφαιρο να φαίνεται απλό (video)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Λένε ότι το πιο όμορφο ποδόσφαιρο είναι και το απλό. Ταυτόχρονα όμως είναι και το πιο δύσκολο, αφού απαιτεί δουλειά, ταλέντο και συνεχή αφοσίωση. Αυτό το τρίπτυχο φαίνεται ότι το διαθέτει η ομάδα Κ15 του Ατρόμητο και δεν το λέμε εμείς, αλλά η εικόνα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν υποδέχθηκε την Κ17 της Καλλιθέας σε φιλική αναμέτρηση και επικράτησε με 3-0, ωστόσο η νίκη περνά σε δεύτερη μοίρα.

Οι νεαροί παίκτες του «Αστεριού» έκρυψαν την μπάλα στα δύο από τα τρία γκολ, με το πρώτο να προέρχεται από στημένη φάση ενώ στο τρίτο τέρμα προηγήθηκαν 8 πάσες πριν ο Ρονάλντο τη στείλει στα δίχτυα με τακουνάκι. Μεγαλύτερη αξία στο δείγμα δουλειάς στην εν λόγω αναμέτρηση είναι ότι οι αντίπαλοι των παιδιών της Κ15 είναι μεγαλύτερα, στοιχείο ιδιαίτερο σημαντικό σε αυτές τις ηλικίες.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=fsdfjcHl8BQ&w=700&h=400]


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Δύσκολη αποστολή στη Ρόδο με στόχο τη νίκη

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 20.000 ευρώ στο Περιστέρι για πανό στο «Ανδρέας Παπανδρέου»

Peristerinews.gr Newsroom

Ορίστηκε το εξ αναβολής ματς Ατρόμητος – ΑΕΚ

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment