PeristeriNews.gr
Lifestyle

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά


Ο Τζακ Σπάροου μπλέκει σε νέες περιπέτειες, όταν συναντά την Αντζέλικα, μια γυναίκα από το παρελθόν του.

Στις κινηματογραφικές αίθουσες ξεχωρίζει, φυσικά, οι τέταρτοι Πειρατές της Καραϊβικής, με τον Τζόνι Ντεπ να επιστρέφει στον δημοφιλή ρόλο του Κάπτεν Τζακ Σπάροου, ενός «ροκ σταρ του 18ου αιώνα, ένα κράμα Κιθ Ρίτσαρντς και Πέπε Λε Πιου», όπως δηλώνει ο ίδιος. Αυτή τη φορά στο πλάι του έχει την Πενέλοπε Κρουθ.

Διαβάστε περισσότερα για τις ταινίες και τις αίθουσες προβολής καλωσορίζοντας τον θερινό κινηματογράφο στο Ίλιο.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά

Έχοντας αφήσει πίσω τους Ορλάντο Μπλουμ και Κίρα Νάιτλι, ο Τζόνι Ντεπ-Κάπτεν Τζακ Σπάροου μπλέκει σε νέες περιπέτειες, όταν συναντά την Αντζέλικα, μια γυναίκα από το παρελθόν του.

Σε όλα αυτά προστίθεται η αναζήτηση για τη θρυλική «Πηγή της Αιώνιας Νιότης», καθώς και ο φοβερός και τρομερός Μαυρογένης, με αποτέλεσμα η τέταρτη ταινία της σειράς ταινιών Πειρατές της Καραϊβικής να αποτελεί μια από τις πιο διασκεδαστικές προτάσεις του καλοκαιριού.

Μιλώντας πρόσφατα για τον ρόλο του Κάπτεν Σπάροου, ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε: «Νιώθω ότι με τον Τζακ Σπάροου, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Διασκεδάζω ακόμα μαζί του. Ο κόσμος, όμως, θα αποφασίσει. Αν κουραστεί να τον βλέπει, τότε θα σταματήσω». Μήπως μια τέτοια δήλωση ανοίγει το δρόμο και για μια και πέμπτη ταινία;

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Eurovision: Η σειρά εμφάνισης των 26 χωρών στον μεγάλο τελικό

Peristeri News

Σε ιδιωτική κλινική η Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Peristeri News

Leave a Comment