• Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση Ψωμιάδη

Peristeri News
Peristeri News
Σεπ27/ 2011

Την προφυλάκιση του βασικού υπόπτου στην υπόθεση των στημένων αγώνων Μάκη Ψωμιάδη διέταξε το συμβούλιο πλημμελειοδικών μετά τη συνεδριάση της Τρίτης, 27 Σεπτεμβρίου.

Την προφυλάκιση του βασικού υπόπτου στην υπόθεση των στημένων αγώνων Μάκη Ψωμιάδη διέταξε το συμβούλιο πλημμελειοδικών μετά τη συνεδριάση της Τρίτης, 27 Σεπτεμβρίου.

Πριν από λίγο το δικαστικό συμβούλιο τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη, όπως είχε ζητήσει η εισαγγελέας Αθήνα Θεοδωροπούλου, που είχε διαφωνήσει με τον ένατο τακτικό ανακριτή, ο οποίος είχε προτείνει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλας.

Λύνοντας αυτή τη διαφωνία το δικαστικό συμβούλιο τάχθηκε υπέρ της εισαγγελικής άποψης και έτσι ο Μάκης Ψωμιάδης θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η κατάθεση του Πατέρα ως μάρτυρας υπεράσπισης του Ψωμιάδη

Στον ένατο τακτικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση των στημένων αγώνων κατέθεσε νωρίτερα σήμερα ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάκη Ψωμιάδη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας.

Τον κύριο Πατέρα πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισης ο ίδιος ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο κ. Πατέρας το όνομα του οποίου ακούγεται στις επίμαχες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, αρνήθηκε ότι είναι δικές του κάποιες από αυτές, λέγοντας «Δεν είναι όλες οι συνομιλίες που ακούγονται δικές μου. Σε κάποιες δεν είμαι εγώ».

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, απάντησε στις ερωτήσεις του ανακριτή με ειλικρίνεια, ενώ ερωτηθείς για τον Παναθηναϊκό δεν θέλησε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και περιορίστηκε να πει ότι θα συνεχίσει ως μέτοχος.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλας, ο οποίος περιμένει πλέον το βούλευμα του συμβούλιου πλημμελειοδικών της Αθήνας για το θέμα της προφυλάκισής του ή μη πρότεινε επίσης ως μάρτυρα υπεράσπισης τον Σοφοκλή Πυλάβιο, ο οποίος κατέθεσε χθες.