PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 9/3


Επτά νέες ταινίες θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι το θρίλερ «Inside» του Βασίλη Κατσούπη, με τον Γουίλεμ Νταφόε, το τελευταίο δράμα του Τζαφάρ Παναχί «Δεν Υπάρχουν Αρκούδες», η γαλλική σάτιρα «Η Εξαφάνιση του Προέδρου» και για τους φανατικούς του είδους η ταινία τρόμου «Scream VI».

«Inside»

Δραματικό θρίλερ, ελληνικής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2022. Η αγωνιώδης ιστορία ενός κλέφτη έργων τέχνης ο οποίος παγιδεύεται σε ένα hi-tech ρετιρέ ενός κτιρίου της Νέας Υόρκης, αφού η διάρρηξη που επιχείρησε δεν εξελίσσεται όπως είχε σχεδιαστεί. Κλειδωμένος μέσα στο πολυτελές διαμέρισμα, περιτριγυρισμένος από ανεκτίμητα έργα τέχνης, πρέπει να επιστρατεύσει όλη την οξυδέρκεια και την εφευρετικότητά του προκειμένου να επιβιώσει στο πέρασμα του χρόνου.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κατσούπης
Πρωταγωνιστούν: Γουίλεμ Νταφόε, Ελίζα Στούικ, Τζιν Μπέργουτς

«Αρκούδες δεν υπάρχουν»

Δραματική ταινία, ιρανικής παραγωγής του 2022. Ένας κινηματογραφιστής, ο οποίος προσπαθεί να γυρίσει μια ταινία στην Τουρκία, ενώ είναι αναγκασμένος να μένει σε ένα χωριό κοντά στα ιρανο-τουρκικά σύνορα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δυσπιστία και τις τοπικές παραδόσεις των κατοίκων του χωριού.

Σκηνοθεσία: Τζαφάρ Παναχί
Πρωταγωνιστούν: Τζαφάρ Παναχί, Νάσερ Χασαμί, Μίνα Καβανί

«Η Εξαφάνιση του Προέδρου»

Ιστορική κωμωδία εποχής, γαλλικής παραγωγής του 2022. Ο κραταιός Ζορζ Κλεμενσό χάνει τις προεδρικές εκλογές του 1920 από τον Πολ Ντεσανέλ, έναν ιδεαλιστή που θέλει να αλλάξει τη χώρα. Ένα βράδυ, όμως, ο Ντεσανέλ πέφτει από τρένο και εξαφανίζεται για τα καλά. Η Γαλλία απαιτεί έναν πρόεδρο, και ο Κλεμανσό βλέπει εδώ να κρύβεται η χρυσή ευκαιρία που του στέρησαν οι κάλπες.

Σκηνοθεσία: Ζαν Μαρκ Πιερφίτ
Πρωταγωνιστούν: Ζαν Γκαμπλίν, Άννα Μουγκλαλίς, Αντρέ Ντισολιέ, Κριστιάν Χεκ, Σιρίλ Κουτόν, Αστρίντ Βουετνάλ

«Τελετουργία Θανάτου»

Θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Μην μπορώντας να ξεπεράσει τον θάνατο της κόρης του, ο ντετέκτιβ Μπόιντ ταξιδεύει από τις ΗΠΑ μέχρι την Ευρώπη στα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου, που σκοτώνει τα θύματα του με μία απάνθρωπη και αποτρόπαια τελετουργία μαύρης μαγείας.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Γκάλο
Πρωταγωνιστούν: Κολ Χάουζερ, Μόργκαν Φρίμαν, Πίτερ Στορμάρε, Βέρνον Ντέιβις, Τζούλι Λοτ

«Scream VI»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Μετά από τους φόνους του τελευταίου Ghostface,οι τέσσερις επιζήσαντες αφήνουν το Γούντσμπορο και ξεκινούν ένα νέο, ασφαλές κεφάλαιο στη ζωή τους. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν.

Σκηνοθεσία: Mατ Μπετινέλι-Όλπεν και Tάιλερ Γκίλετ
Πρωταγωνιστούν: Μελίσα Μπαρέρα, Τζένα Ορτέγκα, Κόρτνεϊ Κοξ, Μέισον Γκούντινγκ, Χέιντεν Πανετιέρ

«Αντιγόνη»

Δράμα, καναδικής παραγωγής του 2019. Η νεαρή Αντιγόνη, άριστη μαθήτρια λυκείου και μέλος αλγερινής οικογένειας η οποία έχει μεταναστεύσει στον Καναδά, βλέπει την αστυνομία να δολοφονεί εν ψυχρώ τον έναν αδελφό της και να συλλαμβάνει τον άλλον. Οργισμένη, αποφασίζει να βοηθήσει τον τελευταίο να αποδράσει.

Σκηνοθεσία: Σοφί Ντερασπέ
Πρωταγωνιστούν: Ναχέμα Ρίτσι, Πολ Ντουσέ, Μπενουά Γκουίν

«Μούμιες»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, ισπανικής παραγωγής του 2022. Μια παρέα από αρχαίες μούμιες εισβάλλει μαγικά στον κόσμο τον ανθρώπων, ώστε να επανακτήσει ένα πολύτιμο αιγυπτιακό δαχτυλίδι που έκλεψε ένας άπληστος αρχαιολόγος.

Σκηνοθεσία: Χουάν Χεσούς Γκαρσία Γκαλότσα

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 9/3-15/3
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment