PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 9/12


Στην έναρξη της δεύτερης κινηματογραφικής εβδομάδας του Δεκεμβρίου, ενδιαφέρουσες νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα.

Το ριμέικ ενός θρυλικού μιούζικαλ από τον πιο ταλαντούχο κινηματογραφιστή της γενιάς του, μία μαύρη κωμωδία που έχει ως εφόδιο έναν γαλαξία αστέρων, δραματική ταινία πολλές φορές συγκινητική και γλυκά μελαγχολική, δραματική ελληνική παραγωγή με ευρηματικό και καλοδουλεμένο σενάριο, κωμωδία ελληνικής παραγωγής και δύο ντοκιμαντέρ.

«West Side Story»

Μιούζικαλ, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Στη Νέα Υόρκη του 1957 εξελίσσεται μια ακόμη φορά η ιστορία “ Ρωμαίου και Ιουλιέτας”, καθώς οι αντίπαλες συμμορίες των Τζετς και των Σαρκς μπαίνουν ανάμεσα στον έρωτα ενός νεαρού και της αδερφής του εχθρού του. Όσο η βία μεταξύ των αντίπαλων νεανικών συμμοριών αυξάνεται, τόσο φουντώνει η αγάπη του ζευγαριού, παρά το γεγονός πως εξαιτίας των συγκρούσεων απειλείται η ίδια η γειτονιά όπου ζουν. Εξήντα χρόνια μετά το θρυλικό μιούζικαλ των Ρόμπερτ Γουάιζ, Τζερόμ Ρόμπινς, Άρθουρ Λόρεντς, Στίβεν Σοντχάιμ και φυσικά τη μουσική του Λέοναρντ Μπερνστάιν, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, το επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Άνσελ Έγκορτ, Ρέιτσελ Ζέγκλερ, Κόρι Στολ, Μπράιαν ντ’ Άρσι Τζέιμς, Ρίτα Μορένο

«Μην Κοιτάτε Πάνω»

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Δύο αστρονόμοι καλούνται να αναλάβουν μια τεράστια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης και να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για την έλευση ενός κομήτη που θα καταστρέψει τον πλανήτη Γη.

Σκηνοθεσία: Άνταμ ΜακΚέι
Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόρενς, Τιμοτέ Σαλαμέ, Αριάνα Γκράντε, Κέιτ Μπλάνσετ, Ρομπ Μόργκαν, Τζόνα Χιλ, Τζίνα Γκέρσον, Μέριλ Στριπ

«Η Ζωή Συνεχίζεται»

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Την ώρα που η οικογένειά τους βρίσκεται σε κρίση, ένας εργένης ραδιοφωνικός παραγωγός και ο 9χρονος ανιψιός του θα αποκτήσουν μια τρυφερή σχέση, καθώς ξεκινούν ένα οδοιπορικό που περνά από το Λος Άντζελες, στο Ντιτρόιτ, τη Νέα Ορλεάνη και τη Νέα Υόρκη.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μιλς
Πρωταγωνιστούν: Χοακίν Φίνιξ, Γκάμπι Χόφμαν, Γούντι Νόρμαν, Σκουτ ΜακΝέρι

«Daniel 16»

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2021. Ο Ντάνιελ, ένας Γερμανός έφηβος από το Αμβούργο, στέλνεται στην Ελλάδα, σε μια κοινότητα αγωγής ανηλίκων, για να εκτίσει την ποινή του. Εκεί, σ’ ένα εγκαταλελειμμένο χωριό του Έβρου, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα και καλείται να δώσει λύση σε δύσκολα διλήμματα. Η τελική του απόφαση θα ξαφνιάσει τους πάντες.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος
Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Κίσκερ, Αλέξανδρος Λιακόπουλος Μπούχχολτς, Φιλοπατίρ Αντέλ Μογράς, Βασίλη Κουκαλάνι, Μαρλένε Καμίνσκι, Κωστής Καλλιβρετάκης

«The Black Bachelor»

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής του 2021. Στο σίκουελ του κωμικού franchise η αντροπαρέα των Τζίμη, Ρένου, Αντώνη και Κώστα ταξιδεύουν μέχρι τη Μάνη για να συντροφεύσουν ένα φίλο τους που πηγαίνει να γνωρίσει τα μελλοντικά πεθερικά του. Ένα αυτοκινητικό ατύχημα στις ερημιές, όμως, θα τους οδηγήσει στον απομονωμένο πύργο μιας πολύ παράξενης οικογένειας.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Βίβιαν Κοντομάρη, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Δρακόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Τάκης Παπαματθαίου, Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Στικούδη, Παντελής Καναράκης, Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Βασίλης Γιακουμάρος, Κάτια Ταραμπάνκο

Προβάλλονται ακόμη οι ταινίες:

Δικαίωση 3368 Δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ της Ισμήνης Σακελλαροπούλου, που κινηματογραφεί τα γεγονότα που οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων το 1943. Επιζήσαντες του τραγικού συμβάντος, ακαδημαϊκοί, ιστορικοί, νομικοί και πολιτικοί μιλούν στην κάμερα της σκηνοθέτριας για όσα έγιναν, με τις μαρτυρίες να συνοδεύονται από δραματοποιημένες σκηνές. Αφηγητές της ταινίας οι Κώστας Αρζόγλου και Άννα Παπαγεωργίου.

Αλλού, Παντού Πειραματικό εθνογραφικό ντοκιμαντέρ των Ίζαμπελ Ίνγκολντ και Βίβιαν Πέρελμουτερ, που αφηγείται την ιστορία του Σαχίν, ενός 20χρονου πρόσφυγα από το Ιράν που έχει εγκαταλείψει τη χώρα του αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Η ταινία αποτελεί ένα οπτικοακουστικό κολάζ που παράγεται αποκλειστικά από εικόνες από κάμερες παρακολούθησης και webcams, ενώ η αφήγηση «συνομιλεί» με γραπτά μηνύματα, συζητήσεις και τηλεφωνήματα.

 

** Οι κινηματογράφοι λειτουργούν ως αμιγείς χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 9/12-15/12
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment