PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 9/11


Επτά νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι τα φιλμ «Στη Φωτιά», ένα γαλλικό γκουρμέ ρομαντικό δράμα του Τραν Αν Χουνγκ και «Η Αδελφότητα της Καπνιστής Σάουνας», ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ γυναικείων εξομολογήσεων, από την Άννα Χιντς. Επίσης, προβάλλεται η τελευταία υπερηρωική περιπέτεια «The Marvels», που απευθύνεται στο νεανικό κοινό

«Στη Φωτιά»

Ρομαντικό δράμα εποχής, γαλλικής παραγωγής του 2023. Γαλλία, 1885. Η Γιουζενί εργάζεται στο φημισμένο ρεστοράν του Ντοντέν Μπουφάν επί 20 έτη ως σεφ, και θεωρείται μια εξπέρ του τομέα της. Τα χρόνια πέρασαν και η συνεχόμενη τριβή τους εντός των χώρων της κουζίνας άναψε μια σπίθα ανάμεσα τους. Ο Ντοντέν θέλει να την παντρευτεί, αλλά η Γιουζενί θέλει να παραμείνει ένα ελεύθερο πνεύμα. Ο Ντοντέν δεν βλέπει άλλον τρόπο για να σπάσει τις άμυνες της, πέρα από το να τολμήσει να μαγειρέψει κάτι για αυτήν, για πρώτη φορά στη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Τραν Αν Χουνγκ
Πρωταγωνιστούν: Μπενουά Μαζιμέλ, Ζιλιέτ Μπινός, Εμανουέλ Σάλιντζερ

«The Royal Hotel»

Θρίλερ, αυστραλιανής παραγωγής του 2023. Οι κολλητές φίλες Χάνα και Λιβ που ταξιδεύουν στην Αυστραλία και πιάνουν μία προσωρινή δουλειά στο μπαρ του ξενοδοχείου «The Royal Hotel» σε μια απομονωμένη πόλη. Όταν όμως τα αστεία και η συμπεριφορά των θαμώνων ξεπεράσουν τα όρια, οι δύο κοπέλες θα βρεθούν εγκλωβισμένες σε μια ανησυχητική κατάσταση που ξεφεύγει όλο και περισσότερο από τον έλεγχό τους.

Σκηνοθεσία: Κίτι Γκριν
Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Γκάρνερ, Τζέσικα Χένγουικ, Χιουγκο Γουίβινγκ, Χέρμπερτ Νόρντρουμ

«Μια Μητέρα Εκδικείται»

Θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Μια δημοσιογράφος μετά τη δολοφονία του γιου της σχηματίζει μια απίθανη συμμαχία με την έγκυο κοπέλα του για να εντοπίσει τους υπεύθυνους για τον θάνατό του. Μαζί, αντιμετωπίζουν έναν κόσμο ναρκωτικών και διαφθοράς.

Σκηνοθεσία: Μάιλς Τζόρις – Πέιραφιτ
Πρωταγωνιστούν: Χίλαρι Σουάνκ, Ολίβια Κουκ, Τζακ Ρέινορ, Χόπερ Πεν

«Η Αδελφότητα της Καπνιστής Σάουνας»

Ντοκιμαντέρ, εσθονικής παραγωγής του 2023. Σε μια παραδοσιακή σάουνα καπνού στη νότια Εσθονία, γυναίκες διαφορετικών ηλικιών και καταβολών μοιράζονται προσωπικές τραυματικές εμπειρίες ώστε να επουλώσουν τις πληγές τους.

Σκηνοθεσία: Άννα Χιντς

«American Carnage»

Κωμωδία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Τα παιδιά των μεταναστών οδηγούνται στο κρατητήριο, όταν ο συντηρητικός κυβερνήτης της πολιτείας εκδίδει μια εκτελεστική διαταγή σύλληψής τους. Όμως, ο εισαγγελέας θα τους δώσει μια εναλλακτική λύση για να γλιτώσουν τη φυλακή: όλες οι κατηγορίες εναντίον τους θα καταπέσουν, εάν συναινέσουν στην παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε έναν οίκο ευγηρίας. Οι νεαροί και οι κοπέλες αναγκάζονται να συμφωνήσουν, αλλά σύντομα θα διαπιστώσουν πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά σ’ αυτό το παράξενο γηροκομείο, όπου συμβαίνουν σημεία και τέρατα.

Σκηνοθεσία: Ντιέγκο Χαλίβις
Πρωταγωνιστούν: Τζένα Ορτέγκα, Άλεν Μαλντονάτο, Χόρχε Λέντεμποργκ, Έρικ Ντέιν

«The Marvels»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. H Κάρολ Ντένβερς (Captain Marvel) έχει επανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Κρι και έχει πάρει και την εκδίκησή της από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Αλλά οι επιπτώσεις των πράξεων την έχουν φορτώσει με μεγάλες ευθύνες. Όταν τα καθήκοντα της την οδηγούν σε μία ανωμαλία στο γαλαξία που συνδέεται με τους Κρι, οι δυνάμεις της μπερδεύονται με αυτές της μεγαλύτερης θαυμάστρια της, Καμάλα Καν, γνωστής κι ως Ms. Marvel, αλλά και της ανιψιάς της, Κάπτεν Μόνικα Ράμπο. Αυτή η απρόσμενη ομάδα με το όνομα The Marvels, θα μάθει να δουλεύει μαζί, με στόχο τη σωτηρία του σύμπαντος.

Σκηνοθεσία: Νία ΝταΚόστα
Πρωταγωνιστούν: Μπρι Λάρσον, Τεγιόνα Πάρις, Παρκ Σέοτζουν, Ιμάν Βελάνι, Τζουντ Λο, Σάμιουελ Τζάκσον

«Ο Μικρός Νικόλας: Τι Περιμένουμε για να Είμαστε Ευτυχισμένοι;»

Κινούμενα σχέδια, γαλλικής παραγωγής του 2022. Στην καρδιά του Παρισιού, οι Ρενέ Γκοσινί και Ζαν-Ζακ Σεμπέ σχεδιάζουν έναν νέο ήρωα, τον Μικρό Νικόλα, ο οποίος ξεπηδά από το χαρτί και είναι έτοιμος να ζήσει μοναδικές περιπέτειες.

Σκηνοθεσία: Αμαντίν Φρεντόν και Μπενζαμάν Μασούμπρ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 9/11-15/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment