PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/9


Με αρκετές και ενδιαφέρουσες επιλογές ξεκινάει η δεύτερη κινηματογραφική εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, με νέες ταινίες για όλα τα γούστα.

Ξεχωρίζουν οι γαλλικές ταινίες «Όλα Πήγαν Καλά» του Φρανσουά Οζόν, με την Σοφί Μαρσό και «Νεαροί Εραστές», με την Φανί Αρντάν, η κωμωδία καταστάσεων «Χάρηκα που σας γνώρισα», σε σενάριο και σκηνοθεσία Αντονίν Περετζάτκο, ενώ προβάλλεται και το εξωτικό ρομαντικό δράμα “Εισιτήριο για τον Παράδεισο”, με τους βραβευμένους με Όσκαρ σταρ Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Όλα Πήγαν Καλά»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2021. Στην ηλικία των 85 ο πατέρας της Εμμανουέλ μπαίνει στο νοσοκομείο μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Όταν «ξυπνάει», αυτός ο δυναμικός και γεμάτος ενδιαφέροντα και αγάπη για την ζωή άνθρωπος, που εξαρτάται πλέον από άλλους, ζητάει από την κόρη του να τον βοηθήσει να πεθάνει.

Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν
Πρωταγωνιστούν: Σοφί Μαρσό, Αντρέ Ντισολιέ, Ζεραλντίν Παϊλάς

«Νεαροί Εραστές»

Δραματική κομεντί, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2021. Η κομψή, συνταξιούχος αρχιτέκτονας Σόνα, συναντιέται με τον Πιερ, έναν παντρεμένο γιατρό γύρω στα 40, ο οποίος της είχε κάνει αρχικά εντύπωση σε μια σύντομη συνάντησή τους προ 15 ετών. Υπάρχει αμοιβαία έλξη και ξεκινούν έναν παθιασμένο δεσμό. Ενώ η οικογενειακή ζωή του Πιερ σύντομα ανατρέπεται – με τη γυναίκα του να δυσπιστεί για τη διαφορά ηλικίας – η Σόνα παλεύει με αισθήματα που πίστευε ότι ανήκαν οριστικά στο παρελθόν και την υπόσχεση του τι μπορεί να απομείνει.

Σκηνοθεσία: Καρίν Ταρντιέ
Πρωταγωνιστούν: Μελβίλ Πουπό, Φανί Αρντάν, Σαρίφ Αντουρά, Σεσίλ ντε Φρανς

«Χάρηκα που Σας Γνώρισα»

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2020. Ο Πολ, ένας 45χρονος εισοδηματίας, ερωτεύεται την Άβα, μια νεαρή υπάλληλο του μετρό. Αποφασίζει να την παντρευτεί, αλλά η μητέρα του έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος και προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ για να αποδείξει ότι η Άβα απατά τον γιο της.

Σκηνοθεσία: Αντονίν Περετζάτκο
Πρωταγωνιστούν: Ζοσιάν Μπαλασκό, Αναΐς Ντεμουστιέ, Φιλίπ Κατρίν, Σέρτζι Λόπεθ, Φιλίπ Ντουκέν

«Εισιτήριο για τον Παράδεισο»

Ρομαντική κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Δυο πρώην ερωτικοί σύντροφοι καταλήγουν ανέλπιστοι σύμμαχοι, καθώς αναλαμβάνουν από κοινού την αποστολή να βάλουν φρένο στα σχέδια της ερωτοχτυπημένης κόρης τους, η οποία ετοιμάζεται να διαπράξει το ίδιο λάθος που έκαναν κάποτε οι ίδιοι.

Σκηνοθεσία: Ολ Πάρκερ
Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κέιτλιν Ντέβερ, Μαξίμ Μπουτιέ, Λούκας Μπράβο

«H DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν. Μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα στην πολύπαθη Μητρόπολη. Όταν ο Σούπερμαν και η Τζάστις Λιγκ πέφτουν θύματα απαγωγής, ο Κρύπτο πρέπει να πείσει μία αγέλη αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, την τροφαντή γουρουνίτσα Πί-Μπι, τη χελώνα Μέρτον και τον σκίουρο Τσιπ- να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των σούπερ ηρώων.

Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Στερν

«Ο Τυφλός που Δεν Ήθελε να Δει τον Τιτανικό»

Δραμεντί, φιλανδικής παραγωγής του 2021. Ο Γιάκο είναι τυφλός και ανάπηρος, καθηλωμένος στο αμαξίδιό του. Είναι ερωτευμένος με τη Σίρπα, με την οποία μιλάει καθημερινά στο τηλέφωνο χωρίς ποτέ του να την έχει συναντήσει. Μόλις μαθαίνει πως η κατάσταση της υγείας της έχει χειροτερέψει, αποφασίζει να ταξιδέψει μόνος μέχρι την πόλη της.

Σκηνοθεσία: Τέμου Νίκι
Πρωταγωνιστούν: Πέτρι Ποϊκολάινεν, Μαριάννα Μαϊγιάλα, Σαμούλι Γιάσκιο, Μάτι Όνισμα

«Εγκλήματα του Μέλλοντος»

Τρόμου, καναδοαγγλοελληνικής παραγωγής του 2022. Ένας avant-garde καλλιτέχνης με την ικανότητα να παράγει νέα όργανα μπαίνει μαζί με τη σύντροφο και ιατρική βοηθό του στο στόχαστρο μιας αστυνομικής ερευνήτριας εξαιτίας των προβοκατόρικων παραστάσεών τους, στις οποίες πραγματοποιούν ανοιχτά χειρουργεία, την ώρα που μια μυστηριώδης οργάνωση πολιορκεί το καλλιτεχνικό δίδυμο.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Βίγκο Μόρτενσεν, Λέα Σεϊντού, Κρίστεν Στιούαρτ, Σκοτ Σπίντμαν, Γιώργος Πυρπασόπουλος

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 8/9-14/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment