PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/3


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, στα κινηματογραφικά πλάνα της, περιλαμβάνει επτά νέες ταινίες και δύο κινούμενα σχέδια. Αυτόκλητη τιμωρία, διεστραμμένο παιχνίδι, αυτοκαταστροφικό παραλήρημα, αγωνιώδης αλληγορία, χαώδης διεκδίκηση, δολοφονική υστερία, δελεαστική παγίδα, περιπετειώδης αναζήτηση και υπαίθρια σύγχυση.

 

«Death wish» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Βασισμένο στο βιβλίο του Μπράιαν Γκάρφιλντ, το αστυνομικό θρίλερ δράσης, είναι ριμέικ του καλτ θρίλερ του 1974. Μετά τη θανάσιμη επίθεση που δέχονται η γυναίκα του και η κόρη του, ένας χειρουργός, βλέποντας ότι η αστυνομία αδυνατεί να ανταποκριθεί στην έξαρση των βίαιων περιστατικών, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Καθώς οι ανώνυμοι φόνοι εγκληματιών αρχίζουν να κυριαρχούν στα ΜΜΕ, ο κόσμος αναρωτιέται αν αυτός ο θανάσιμος εκδικητής είναι ένας φύλακας άγγελος ή κάτι πολύ πιο νοσηρό.

Σκηνοθεσία: Ιλάι Ροθ
Πρωταγωνιστούν: Μπρους Ουίλις, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Ελίζαμπεθ Σου, Ντιν Νόρις, Κίμπερλι Ελίζ και Καμίλα Μορόνε

 

«Το παιχνίδι του δολοφόνου» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Στο αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου, ένας πρώην αστυνομικός ντετέκτιβ συνεργάζεται με έναν ειδικό στα εγκληματικά προφίλ, για να εντοπίσουν έναν από τους πιο διάσημους και βίαιους κατά συρροή δολοφόνους, ο οποίος χρησιμοποιεί το παιχνίδι «κρεμάλα» στα διεστραμμένα εγκλήματά του.

Σκηνοθεσία: Τζόνι Μάρτιν
Πρωταγωνιστούν: Καρλ Ούρμπαν, Αλ Πατσίνο και Μπρίτανι Σνόου

 

«Foxtrot»

Εστιάζοντας στα παιχνίδια της μοίρας, το αντιπολεμικό ισραηλινό δράμα, ήταν υποψήφιο για το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας. Μετά τον θάνατο του γιου του κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, ένας πατέρας βουλιάζει σε αυτοκαταστροφικό παραλήρημα θυμού, βιώνοντας ένα αδιανόητο μπαράζ ανατροπών, το οποίο συναγωνίζεται σε σουρεαλισμό τις στρατιωτικές εμπειρίες του παιδιού του.

Σκηνοθεσία: Σάμιουελ Μάοζ
Πρωταγωνιστούν: Λίορ Ασκενάζι, Σάρα Άντλερ, Γιόνατον Σιράι και Σίρα Χάας

 

«Αγκάθι»

Πρώτη συμπαραγωγή Ελλάδας και Δανίας, το αλληγορικό και αγωνιώδες δράμα. Μία νεόνυμφη προετοιμάζει κρυφά από τον σύζυγο της το γαμήλιο ταξίδι τους. Όλα πηγαίνουν καλά, μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποιεί ότι το σχέδιό της βλάπτει την αγάπη τους και τη μετατρέπει σε φόβο.

Σκηνοθεσία: Γαβριήλ Τζάφκας
Πρωταγωνιστούν: Νέελ Ρόνχολτ, Γιενς Σέτερ Λάσεν, Βίμπεκε Χάστρουπ και Όλαφ Γιοχάνεσεν

 

«Ο θάνατος του Στάλιν» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Η βιογραφική μαύρη κωμωδία, σατιρίζει το πολιτικό κλίμα στη Ρωσία της δεκαετίας του ’50, εξιστορώντας τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν λίγες ημέρες πριν από την κηδεία του στυγερού δικτάτορα Τζόζεφ Στάλιν, καθώς όσοι τον περιστοίχιζαν έκαναν τα πάντα, για να κατακτήσουν την πολυπόθητη θέση του ως γενικού γραμματέα του Κομουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ένωσης.

Σκηνοθεσία: Αρμάντο Ιανούτσι
Πρωταγωνιστούν: Τζέφρι Τάμπορ, Στιβ Μπουσέμι, Πάντι Κόνσινταϊν και Σάιμον Ράσελ Μπιλ

 

«Mom and dad»

Στην κωμωδία τρόμου, ένα κορίτσι και ο μικρός της αδελφός πρέπει να επιβιώσουν σε ένα άγριο 24ωρο, κατά το οποίο μια μαζική υστερία άγνωστης προέλευσης ωθεί τους γονείς να θέλουν να σκοτώσουν τα παιδιά τους.

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Τέιλορ
Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Κέιτζ, Σέλμα Μπλερ και Αν Γουίντερς

 

«Do it yourself»

Στην αστυνομική μαύρη κωμωδία, ένας μικροαπατεώνας συμφωνεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα viral βίντεο, που έχει σκοπό να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα ενός παράνομου επιχειρηματία. Όταν αντιλαμβάνεται ότι οι συνεργοί του πρόκειται να τον σκοτώσουν, έχει μερικές μόνο ώρες για να αποδράσει από το στούντιο ταινιών πορνό, όπου είναι παγιδευμένος.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσιλιφώνης
Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μάκης Παπαδημητρίου, Πάνος Κορώνης, Μυρτώ Αλικάκη, Αργύρης Ξάφης, Χρήστος Λούλης και Θέμις Πάνου

 

«Επιχείρηση: Μαμά!» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Βραβευμένη σε τέσσερα διεθνή Φεστιβάλ, η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων παρακολουθεί έναν μικρό κούνελο, ο οποίος, όταν η μητέρα του εξαφανίζεται, ξεκινά ένα δύσκολο ταξίδι, για να τη βρει. Στη διαδρομή, συναντά παράξενα πλάσματα, αξιολάτρευτους συμμάχους και τρομερές δυσκολίες, καταφέρνοντας να φτάσει στο βασίλειο του πιο ισχυρού αντιπάλου του.

Σκηνοθεσία: Έσμπεν Τοφτ Γιάκομπσεν

 

«Η μεγάλη αλεπού και άλλες ιστορίες» – Δείτε το στα WestCity Cinemas

Η κωμωδία κινουμένων σχεδίων αποδεικνύει ότι η ζωή στην ύπαιθρο δεν είναι πάντα τόσο ειρηνική και ήσυχη, ειδικά όταν, σε μία φάρμα, μια αλεπού κάνει τη μαμά σε μια ομάδα από κοτοπουλάκια, ένα κουνέλι νομίζει ότι είναι πελαργός και μια πάπια θέλει να γίνει ο Άγιος Βασίλης.

Σκηνοθεσία: Πατρίκ Ιμπέρ και Μπέντζαμιν Ρένερ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 8/3-14/3

Δείτε περισσότερα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment