PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/12


Δέκα νέες ταινίες, λίγο πριν μπούμε στην καρδιά της εορταστικής περιόδου, θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η ανατρεπτική ιστορία αγάπης του Χρήστου Πασσαλή, με την «Ησυχία 6-9», η δραματική ταινία φαντασίας «Οι Πέντε Διάβολοι», η κωμική χριστουγεννιάτικη περιπέτεια «Άγρια Νύχτα», το ισχυρό δράμα του Κριστιάν Μουντζίου, με τίτλο «R.M.N.», η τρυφερή ταινία της Εμιλί Ατέφ «Πιο Πολύ Από Ποτέ» και η ταινία κινουμένων σχεδίων, ελληνικής παραγωγής «Καραγκιόζης The Movie».

«Πιο Πολύ Από Ποτέ»

Αισθηματικό δράμα, γαλλική και διεθνής συμπαραγωγή του 2022. Μια γυναίκα που ζει στο Μπορντό έναν πολυετή ευτυχισμένο έρωτα, αντιμετωπίζει ξαφνικά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που επαναπροσδιορίζει τις προτεραιότητές της. Αφορμή για μια από τις ριζικές αλλαγές στη ζωή της, γίνεται το μπλογκ ενός Νορβηγού, ο οποίος μιλά με ανεπιτήδευτη ειλικρίνεια για τη δική του περιπέτεια υγείας. Τότε εκείνη αποφασίζει να ταξιδέψει για να τον γνωρίσει, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στη σχέση της.

Σκηνοθεσία: Εμιλί Ατέφ
Πρωταγωνιστούν: Βίκι Κριπς, Γκασπάρ Ουλιέλ, Μπιορν Φλόμπεργκ

«Λευκός Θόρυβος»

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Μια τυπική μεσοαστική αμερικανική οικογένεια, με πολλά παιδιά, προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις πιέσεις της ρουτίνας, την ώρα που η σχέση των γονέων κινδυνεύει και ένα τοξικό σύννεφο, μετά από ένα σιδηροδρομικό ατύχημα, κάνει την απειλητικά αιφνιδιαστική εμφάνισή του.

Σκηνοθεσία: Νόα Μπάουμπακ
Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Ντράιβερ, Γκρέτα Γκέργουιγκ, Ντον Τσιντλ, Ράφι Κάσιντι

«Οι Πέντε Διάβολοι»

Δραματική ταινία φαντασίας, γαλλικής παραγωγής του 2022. Η Βικί, ένα ιδιαίτερο και μοναχικό κορίτσι, έχει ένα μαγικό χάρισμα: μπορεί να αναπαράγει οποιαδήποτε μυρωδιά της αρέσει, και τις συλλέγει όλες σε μια σειρά από βάζα τα οποία διαχωρίζει προσεκτικά. Το ίδιο έχει κάνει και με τη μυρωδιά της μητέρας της που υπεραγαπά. Όταν η αδερφή του πατέρα τους, η Ζουλιά, έρχεται ξαφνικά στη ζωή τους, η Βικί αναπαράγει τη μυρωδιά της και μεταφέρεται σε σκοτεινές, αρχέγονες αναμνήσεις οι οποίες την οδηγούν στην ανακάλυψη μυστικών του χωριού, της οικογένειας και της ίδιας της ύπαρξης της.

Σκηνοθεσία: Λεά Μισιού
Πρωταγωνιστούν: Αντέλ Εξαρχόπουλος, Σάλι Ντραμέ, Σουάλα Εματί, Μουσταφά Μπενγκ, Δάφνη Πατακιά

«R.M.N»

Δράμα, ρουμανικής και γαλλικής παραγωγής του 2022. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα ο Ματίας, αφού παραιτείται από την εργασία του στη Γερμανία, επιστρέφει στην πατρίδα του, ένα πολυεθνικό χωριό στην Τρανσυλβανία. Επιθυμεί να έχει περισσότερη συμμετοχή στην ανατροφή του γιου του, Ρούντι, που για αρκετό καιρό είχε αναλάβει αποκλειστικά η μητέρα του, Άννα και έτσι το παιδί να ξεπεράσει τις φοβίες που τον ταλαιπωρούν. Όταν μερικοί νέοι εργάτες προσλαμβάνονται στο εργοστάσιο που διοικεί η Σίλα, η ειρήνη στην κοινότητα διαταράσσεται.

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Μουνγκίου
Πρωταγωνιστούν: Μαρίν Γκριγκόρε, Τζούντιθ Στέιτ, Βίκτορ Μπεντέρα, Μόνικα Μπιρλαντεάνου

«Άγρια Νύχτα»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Ομάδα μισθοφόρων εισβάλλει την Παραμονή Χριστουγέννων στο σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας και τους παίρνει όλους ομήρους. Ωστόσο δεν είχαν υπολογίσει την παρέμβαση ενός μαχητή-έκπληξη, του Άγιου Βασίλη.

Σκηνοθεσία: Τόμι Γουιρκόλα
Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Τζον Λεγκουιζάμο, Αλέξις Λάουντερ, Άλεξ Χάσελ, Μπέβερλι Ντ’Άντζελο

«Καραγκιόζης The Movie»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, ελληνικής παραγωγής του 2022. Ο Διοικητής του χωριού αποφασίζει να διορίσει έναν δημόσιο γραμματέα για την εξυπηρέτηση των αναλφάβητων συμπολιτών του χωριού, για την γραπτή επικοινωνία τους. Ο Χατζηαβάτης αναλαμβάνει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση και προτείνει τον Καραγκιόζη, ο οποίος μετά από τη συνάντησή του με τον Διοικητική αναλαμβάνει τη θέση.

Σκηνοθεσία: Άκης Καρράς, Χρήστος Λειβαδίτης και Αικατερίνη Παπαγεωργίου

«Ησυχία 6-9»

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2022. Ο Άρης και η Άννα συναντιούνται τυχαία σε μια ερειπωμένη, παραθαλάσσια πόλη γεμάτη με κεραίες που εκπέμπουν παράξενους ήχους και τις φωνές των Εξαφανισμένων, κατοίκων που έχουν χαθεί ξαφνικά και ανεξήγητα. Mέσα σε αυτόν τον παράξενο κόσμο, η Άννα και ο Άρης ερωτεύονται. Λίγες μέρες μετά, η Άννα εξαφανίζεται.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Πασσαλής
Πρωταγωνιστούν: Aγγελική Παπούλια, Χρήστος Πασσαλής, Σοφία Κόκκαλη, Μαρία Σκουλά, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου

«Στο Σκοτάδι»

Αντιπολεμικό δράμα, σερβικής και ελληνικής συμπαραγωγής του 2022. Μετά το τέλος του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου, μια οικογένεια Σέρβων του Κοσσόβου βιώνει κάθε βράδυ μια δοκιμασία τρόμου, η οποία έχει αναγκάσει όλες σχεδόν τις ομοεθνείς οικογένειες να εγκαταλείψουν το χωριό. Η διεθνής στρατιωτική δύναμη δεν μπορεί να τους προστατέψει, αλλά η οικογένεια της μικρής Μίλιτσα αρνείται να αφήσει το σπίτι της.

Σκηνοθεσία: Ντούσαν Μίλιτς
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιτσα Κούρτσιτς, Σλάβο Στίμακ, Φλάβιο Παρέντι

«Η Ιστορία της Γυναίκας μου»

Ερωτικό δράμα εποχής, ουγγρικής και γερμανικής συμπαραγωγής του 2021. Σε ένα παρισινό καφέ των αρχών του 20ού αιώνα, ένας ναυτικός βάζει στοίχημα να παντρευτεί την πρώτη γυναίκα που θα διαβεί την πόρτα. Αυτή θα είναι η όμορφη Λίζι, με την οποία ο γάμος του θα εξελιχθεί σε μια τρικυμιώδη συναισθηματικά περιπέτεια.

Σκηνοθεσία: Ίλντιγκο Ενιέντι
Πρωταγωνιστούν: Τζασμίνε Τρίνκα, Λεά Σεϊντού, Γκιλς Νάμπερ, Λουί Γκαρέλ

«Dragon Ball Super Super Hero»

Animation, ιαπωνικής παραγωγής του 2022. Ο Στρατός της Κόκκινης Κορδέλας αναβιώνει και επιστρέφει εξοπλισμένος με νέα ισχυρά ανδροειδή, επιδιώκοντας μια ολομέτωπη σύγκρουση με τον πανίσχυρο Γκόκου και τους πιστούς συντρόφους του.

Σκηνοθεσία: Τετσούρο Κοντάμα

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 8/12-14/12
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment