PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/4


Αρκετές οι νέες ταινίες, στην πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Απριλίου, που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη μεγάλη οθόνη.

Στη λίστα των ταινιών της εβδομάδας, η επιστροφή της αγέρωχης Ιζαμπέλ Ιπέρ με το δυνατό γαλλικό πολιτικό δράμα “Υποσχέσεις”, επίσης ξεχωρίζουν και οι ταινίες “Αγία Έμυ” της Αρασέλης Λαιμού, “Χ” του Τι Γουέστ, η ταινία δράσης “Copshop” με τον Τζέραρντ Μπάτλερ και “16 Φορές Άνοιξη” της Σουζάν Λιντόν και ελληνικά ντοκιμαντέρ.

«Υποσχέσεις»

Πολιτικό δράμα, γαλλικής παραγωγής του 2021. Η Κλεμάνς, μία ατρόμητη δήμαρχος μιας πόλης κοντά στο Παρίσι, ολοκληρώνει τη θητεία της. Μαζί με το δεξί της χέρι, τον πιστό Γιαζίντ, έχει παλέψει ενάντια στη φτώχεια, την ανεργία και τη διαφθορά. Όταν της γίνεται πρόταση να αναλάβει ένα υπουργείο, η φιλοδοξία της φουντώνει και διακυβεύεται η αφοσίωση της απέναντι στους πολίτες. Θα επιβιώσει η πολιτική της ακεραιότητα ή θα υπερτερήσει η φιλοδοξία;

Σκηνοθεσία: Τομά Κρουιτόφ
Πρωταγωνιστούν: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρεντά Καντέμπ, Σουφιάν Γκεράμπ, Νάντρια Αϊαντί, Ζαν Πολ Μπορντ, Ερβέ Πιέρ

«Αγία Έμυ»

Δραματική ταινία, ελληνικής και γαλλικής παραγωγής του 2022. H Έμυ νιώθει ξένη μέσα στην κλειστή κοινότητα των Φιλιππινέζων Χαρισματικών Καθολικών του Πειραιά, που έχει καλωσορίσει με θέρμη την αδερφή της, την Τερέζα. Όταν η Τερέζα μένει έγκυος, η Έμυ έλκεται από μυστηριώδεις δυνάμεις που κατοικούν μέσα της.

Σκηνοθεσία: Αρασέλη Λαιμού
Πρωταγωνιστούν: Αμπιγκέιλ Λόμα, Ασμίν Κιλίπ, Μιχάλης Συριόπουλος, Αντζελι Μπαγιάνι, Ειρήνη Ιγγλέση, Κου Ακίνο

«X»

Ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2022. 1979: Μία παρέα νεαρών αποφασίζει να γυρίσει μία ταινία πορνό στην ύπαιθρο του Τέξας, αλλά όταν οι απομονωνόμενοι γέροι οικοδεσπότες τους ανακαλύπτουν τα σχέδιά τους, τα μέλη του καστ καταλήγουν να παλεύουν για τη ζωή τους.

Σκηνοθεσία: Τι Γουέστ
Πρωταγωνιστούν: Τζένα Ορτέγα, Μία Γκοθ, Κιντ Κάντι, Μπρίτανι Σνόου, Μάρτιν Χέντερσον, Σκοτ Μεσκάντι

«Copshop»

Αστυνομικό θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Διασχίζοντας την έρημο της Νεβάδα, ο πανούργος απατεώνας Τέντι Μουρέτο καταστρώνει ένα απεγνωσμένο σχέδιο να κρυφτεί από τον επικίνδυνο εκτελεστή Μπομπ Βίντικ, να σπάσει στο ξύλο την πρωτάρα αστυνομικό Βάλερι Γιάνγκ, ώστε να συλληφθεί και να κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα μιας μικρής πόλης. Η φυλακή δεν μπορεί να προστατέψει για πολύ τον Μουρέτο, και ο Βίντικ ετοιμάζει τη δική του κράτηση, περνώντας το χρόνο του σε κοντινό κελί έως ότου ολοκληρώσει την αποστολή του. Η άφιξη όμως ενός ακόμα εκτελεστή θα προκαλέσει ξέφρενο χάος.

Σκηνοθεσία: Τζο Κάρναχαντ
Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Φρανκ Γκρίλο, Αλέξις Λούντερ, Τόμπι Χας

«16 Φορές Άνοιξη»

Κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2020. Η 16χρονη Σουζάν η οποία δεν μοιάζει με τους συνομήλικους της και τους βαριέται αφόρητα, γνωρίζει έναν 35άρη ηθοποιό έξω από ένα θέατρο και τον ερωτεύεται. Όμως ακόμα και ο έρωτας αδυνατεί να είναι η απάντηση στα πάντα.

Σκηνοθεσία: Σουζάν Λιντόν
Πρωταγωνιστούν: Σουζάν Λιντόν, Αρνό Βαλουά, Ρεμπέκα Μαρντέρ, Φρεντερίκ Πιερό

Προβάλλονται ακόμη:

«Η Πόλη και η Πόλη»

Δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, ελληνογερμανικής παραγωγής του 2022. Οι περιπέτειες της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης από τον προηγούμενο αιώνα μέχρι σήμερα.

Σκηνοθεσία: Xρήστος Πασσαλής και Σύλλας Τζουμέρκας
Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Κανάκης, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Aγγελική Παπούλια, Αργύρης Ξάφης, Νίκη Παπανδρέου, Βασίλης Καραμπούλας, Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Φιλίνη, Λαέρτης Μαλκότσης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Φριτζ Φένε Jakob Leo Stark, Φιντέλ Ταλαμπούκας, Άρης Αρμαγανίδης

«Sotos, Ζω-γράφος Αειπράγμων»

Ντοκμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2021. Η ζωή και το έργο του Σώτου Ζαχαριάδη, ο οποίος δραστηριοποιείται στη ζωγραφική, τις εγκαταστάσεις, τη μουσική, τη χαρακτική και τη συγγραφή βιβλίων για περισσότερο από 30 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Φραγκούλης

«Διόνυσος, η Επιστροφή»

Ντοκμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2020. Η ζωή και η καλλιτεχνική διαδρομή του Θόδωρου Τερζόπουλου, παιδιού μιας αγροτικής οικογένειας προσφύγων, ο οποίος από τον Μακρύγιαλο της Πιερίας έφτασε στην καταξίωση στην παγκόσμια θεατρική πρωτοπορία.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Τσιφτσής

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 7/4-13/4
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment