PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3


Μία εβδομάδα μετά τα Όσκαρ και πρώτη εβδομάδα της άνοιξης, δέκα ταινίες δοκιμάζουν την τύχη τους στις σκοτεινές αίθουσες. Η Μπρι Λάρσον που φορά τη στολή της «Captain Marvel», η Ζιλιέτ Μπινός η οποία αναζητά ένα σπάνιο ιαματικό φυτό και ο Βενσάν Κασέλ που ερμηνεύει έναν ήρωα βγαλμένο από τα βάθη της γαλλικής ιστορίας, να ξεχωρίζουν στα κινηματογραφικά πλάνα.

 

«Captain Marvel»

Στην ταινία επιστημονικής φαντασίας, η πιλότος πολεμικών αεροσκαφών Κάρολ Ντάνβερς μεταμορφώνεται σε μία από τις πιο ισχυρές ηρωίδες του κόσμου. Όταν ένας μαινόμενος διαγαλαξιακός πόλεμος ανάμεσα σε δύο εξωγήινες φυλές καταλήγει στη Γη, η Ντάνβερς και οι σύμμαχοί της βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. H πρώτη υπερηρωίδα με δική της ταινία στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Σκηνοθεσία: Άννα Μπόντεν και Ράιαν Φλεκ
Πρωταγωνιστούν: Μπρι Λάρσον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μπεν Μέντελσον και Ντζίμον Χόνσου

 

«Αδέλφια εξ Αίματος»

Στο ιταλικό γκανγκστερικό δράμα, δύο φτωχοί κολλητοί φίλοι στα προάστια της Ρώμης παρασύρουν άθελά τους με το αμάξι έναν άγνωστο πεζό και στη συνέχεια τον εγκαταλείπουν αβοήθητο στην άσφαλτο. Αυτό που δεν γνωρίζουν, είναι ότι έχουν σκοτώσει έναν πληροφοριοδότη της αστυνομίας και πως έτσι εξαργύρωσαν μια θέση στην τοπική συμμορία μαφιόζων. Οι ανέσεις που τους εξασφαλίζει το εύκολο χρήμα και οι αυταπάτες μιας ακμάζουσας καριέρας στην πυραμίδα της μαφίας, «μεθούν» τους δύο νέους που πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι ο κόσμος του οργανωμένου εγκλήματος δεν είναι η γη της επαγγελίας που αναζητούσαν.

Σκηνοθεσία: Νταμιάνο και Φάμπιο ντ’ Ινοζέντσο
Πρωταγωνιστούν: Αντρέα Καρπεντζάνο, Ματέο Ολιβέτι, Μιλένα Μαντσίνι και Λούκα Τσινγκαρέτι

 

«Κάθε Χίλια Χρόνια»

Στη δραματική ταινία φαντασίας, η Ζαν ταξιδεύει στην Ιαπωνία αναζητώντας ένα σπάνιο ιαματικό φυτό που, σύμφωνα με τον θρύλο, εμφανίζεται μια φορά κάθε 997 χρόνια, υπό σπάνιες συνθήκες. Στο ταξίδι της, συναντά τον Τόμο, έναν δασοφύλακα, που τη συνοδεύει στην αναζήτησή της και τη βοηθάει να ανατρέξει στο παρελθόν της. Είκοσι χρόνια πριν, στο ίδιο δάσος, στο οποίο ελπίζει να βρει το θεραπευτικό φυτό, η Ζαν ερωτεύτηκε για πρώτη φορά.

Σκηνοθεσία: Ναόμι Καουάσε
Πρωταγωνιστούν: Μασατόσι Ναγκάσε και Ζιλιέτ Μπινός

 

«Παύση»

Στο κοινωνικό δράμα, η Ελπίδα, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να δραπετεύσει από τη δυστυχία ενός καταπιεστικού γάμου χωρίς αγάπη, βρίσκει καταφύγιο σε έναν φανταστικό κόσμο εκδικητικής βίας. Σύντομα, φαντασία και πραγματικότητα συγχέονται.

Σκηνοθεσία: Τώνια Μισιαλή
Πρωταγωνιστούν: Στέλα Φυρογένη, Ανδρέας Βασιλείου, Πόπη Αβραάμ, Andrey Pilipenko, Μάριος Ιωάννου, Προκόπης Αγαθοκλέους, Μαρίνα Μανδρή και Τζωρτζίνα Τάτση

 

«Ίαν ΜακΚέλεν: Ρόλος Ζωής»

Το πορτραίτο του κορυφαίου ηθοποιού, σε έναν συνδυασμό ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας. Βασισμένη σε μια συνέντευξη 14 ωρών, η ταινία παρουσιάζει τις σημαντικές στιγμές της ζωής του ηθοποιού, από την πρώιμη παιδική ηλικία σε μια απαιτητική καριέρα που τον έθεσε υπό το φως της δημοσιότητας, για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την τέχνη του να είσαι ηθοποιός.

Σκηνοθεσία: Τζο Στίβενσον

 

«Ένα Όμορφο Αγόρι»

Στο δράμα, που είναι βασισμένο στα απομνημονεύματα των Ντέιβιντ και Νικ Σεφ «Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction», για τη σχέση ενός πατέρα και ενός γιου εθισμένου στα ναρκωτικά, που αφήνει μια πικρή γεύση, παρότι το τέλος προσφέρει μια χαραμάδα αισιοδοξίας.

Σκηνοθεσία: Φέλιξ Φον Γκρόνιγκεν
Πρωταγωνιστούν: Στιβ Καρέλ, Τίμοθι Σαλαμέ, Μόρα Τίρνεϊ και Έιμι Ράιαν

 

«Το Μυστικό της Ασημένιας Λίμνης»

Στην ταινία μυστηρίου, ο Σαμ, ένας απογοητευμένος 33χρονος, βρίσκει μια μυστηριώδη γυναίκα, τη Σάρα να «πλατσουρίζει» στην κοινόχρηστη πισίνα του συγκροτήματος που κατοικεί. Όταν αυτή εξαφανίζεται, ο Σαμ ξεκινάει μία σουρεαλιστική αναζήτηση στο Λος Αντζελς για να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από την εξαφάνισή της. Ξαφνικά, βρίσκεται χαμένος στα πιο ζοφερά και μυστηριώδη βάθη της παρανομίας του Λος Άντζελες.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ
Πρωταγωνιστούν: Άντριου Γκάρφιλντ, Ράιλι Κέο, Τόφερ Γκρέις και Τζίτζι Σίμπσον

 

«Ο Τυχοδιώκτης του Παρισιού»

Στην αστυνομική ταινία εποχής, την περίοδο της βασιλείας του Ναπολέοντα, ένας πρώην κακοποιός που έχει αποδράσει δύο φορές από φυλακές υψίστης ασφαλείας, κινδυνεύει να συλληφθεί για μία ακόμα φορά. Τότε, συνάπτει συμφωνία με την αστυνομία να εντοπίσει όλους τους εγκληματίες του Παρισιού, με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Ένας αληθινός ήρωας, βγαλμένος από τα βάθη της γαλλικής ιστορίας.

Σκηνοθεσία: Ζαν-Φρανσουά Ρισέ
Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Κασέλ, Όλγα Κιριλένκο, Φρέγια Μάβορ, Ντενίς Μενοσέτ, Φαμπρίς Λουσινί και Ντενίς Λαβάντ

 

«Make the Economy Scream»

Το πολιτικό ντοκιμαντέρ καταγράφει μια προσωπική περιπλάνηση του σκηνοθέτη από τις παραγκουπόλεις του Καράκας μέχρι τα σύνορα της Κολομβίας, μέσω της οποίας αναζητά τις πραγματικές αιτίες της οικονομικής κατάρρευσης της Βενεζουέλας.

Σκηνοθεσία: Άρης Χατζηστεφάνου

 

«Σόπι – Μια Ημέρα Ακόμη»

Στιγμές της καθημερινότητας των κατοίκων του χωριού Σόπι της Ηλείας την περίοδο του τρύγου.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Πυθαράς

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 7/3-13/3
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment