PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 6/7


Έξι νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Με τον τελευταίο Ιντιάνα Τζόουνς να σκίζει, στις ταινίες που βγαίνουν απόψε στους κινηματογράφους, ξεχωρίζουν το δράμα «Ο Γιος», με τον Χιου Τζάκμαν και οι ευρωπαϊκές κωμωδίες «Τα Πάνω Κάτω», του Λουί Γκαρέλ και «Ο Τέταρτος Επιβάτης», του Άλεξ ντε λα Ιγκλέσια.

«Ο Γιος»

Δραματική ταινία, βρετανικής, γαλλικής και αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Περίπου δύο χρόνια μετά τον χωρισμό των γονιών του, ο 17χρονος Νίκολας αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ζει πλέον στο σπίτι της μητέρας του, της Κέιτ. Μετακομίζει έτσι στον πατέρα του, τον Πίτερ, που ζει με τη νέα του σύντροφο Μπεθ. Έχοντας στην ατζέντα τη δουλειά του, το νεογέννητο παιδί του με την Μπεθ, αλλά και την προσφορά για μια ονειρική θέση εργασίας στην Ουάσιγκτον, ο Πίτερ προσπαθεί να φερθεί στον γιο του όπως θα ήθελε να είχε πράξει και ο δικός του πατέρας με εκείνον.

Σκηνοθεσία: Φλοριάν Ζελέρ
Πρωταγωνιστούν: Χιου Τζάκμαν, Ζεν ΜακΓκράθ, Λόρα Ντερν, Βανέσα Κίρμπι, Άντονι Χόπκινς

«Τα Πάνω Κάτω»

Αστυνομική κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2022. Ένας άντρας μαθαίνει ότι η εξηντάχρονη μητέρα του σχεδιάζει να παντρευτεί έναν φυλακισμένο και πανικοβάλλεται. Με τη βοήθεια της καλύτερής του φίλης, θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει.

Σκηνοθεσία: Λουί Γκαρέλ
Πρωταγωνιστούν: Λουί Γκαρέλ, Νοεμί Μερλάν, Ανούκ Γκρινμπέργκ, Ροσντί Ζεμ

«Book Club: To Eπόμενο Κεφάλαιο»

Κομεντί, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Οι τέσσερις κολλητές αποφασίζουν να μεταφέρουν το book club τους στην Ιταλία, σε ένα ταξίδι αποκλειστικά για κορίτσια. Όταν τα πράγματα ξεφεύγουν και μυστικά αποκαλύπτονται, οι χαλαρωτικές διακοπές τους μετατρέπονται σε μια περιπέτεια ζωής.

Σκηνοθεσία: Μπιλ Χόλντερμαν
Πρωταγωνιστούν: Ντάιαν Κίτον, Τζέιν Φόντα, Άντι Γκαρσία, Κάντις Μπέργκεν, Μέρι Στίνμπερτζεν, Ντον Τζόνσον

«Ο Τέταρτος Επιβάτης»

Κωμωδία, ισπανικής παραγωγής του 2022. Στα 50 του, ο Γιούλιαν, διαζευγμένος και με οικονομικά προβλήματα, ταξιδεύει τακτικά στη Μαδρίτη χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή που επιτρέπει να μετακινείσαι με το ίδιο αυτοκίνητο ώστε να μοιραστείς τα έξοδα με άλλους. Κάπως έτσι γνωρίζει και ερωτεύεται τη νεότερη Λορένα. Όμως, τη μέρα που αποφασίζει να της εκμυστηρευτεί τον έρωτά του, δύο νεοφερμένοι επιβάτες περιπλέκουν τα πράγματα.

Σκηνοθεσία: Άλεξ ντε λα Ιγκλέσια
Πρωταγωνιστούν: Αλμπέρτο Σαν Χουάν, Μπλάνκα Σουάρες, Μπλάνκα Σουάρεζ, Ρούμπεν Κορτάδα, Ερνέστο Αλτέριο

«Παγιδευμένη Ψύχη: Η Πορφυρή Πόρτα»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Για να απαλλαγούν μια και καλή από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν, ο Τζος και ο νεαρός Ντάλτον πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους καθώς και με νέους, ακόμα πιο τρομακτικούς δαίμονες που κρύβονται πίσω από την πορφυρή πόρτα.

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Γουίλσον
Πρωταγωνιστούν: Τάι Σίμπκινς, Πάτρικ Γουίλσον, Ρόουζ Μπερν, Λιν Σάι

«Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;»

Οικογενειακή κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2020. Στο σχολείο, ο Τοτό είναι ο καλύτερος στο να κάνει τους φίλους του να γελούν με τις τρέλες του. Στο να παρακολουθεί στο μάθημα, όχι και τόσο. Όπως στο σχολείο, έτσι και στο σπίτι, τα αστεία του Τοτό συχνά καταλήγουν σε καταστροφή.

Σκηνοθεσία: Πασκάλ Μπουρντιό
Πρωταγωνιστούν: Γκαβρίλ Νταρτεβέλ, Αν Μαριβέν, Ραμζί Μπεντιά

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 6/7-12/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment