PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 6/4


Οκτώ νέες ταινίες θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι το δράμα εποχής «Η Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι». Το το πολιτικό φιλμ της Νέλι Ρεγκουέρα για μια εθελόντρια που έρχεται στην Ελλάδα, σε μια προσφυγική δομή, η κινηματογραφική περιπέτεια του αγαπημένου υδραυλικού, με το «Super Mario Bros. Movie» και η παράξενη ταινία «Flux Gourmet», σε σενάριο και σκηνοθεσία Πίτερ Στρίκλαντ.

«Η Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι»

Βιογραφικό δράμα, ρωσικής και γαλλικής παραγωγής του 2022. Η Αντονίνα Μιλιούκοβα είναι μία όμορφη κοπέλα, μέλος της ρωσικής αριστοκρατίας του 19ου αιώνα. Θα μπορούσε να έχει όποιον θέλει, όμως αναπτύσσει μια εμμονή με τον ήδη περιζήτητο συνθέτη Πιοτρ Τσαϊκόφσκι, τον οποίο ερωτεύεται τρελά με το που ακούει τη μουσική του. Ο μοναδικός της σκοπός είναι να τον παντρευτεί και να τον στηρίζει δια βίου με όλες της τις δυνάμεις στο θεάρεστο, όπως το αντιλαμβάνεται εκείνη, έργο του. Ο συνθέτης ενδίδει για να δώσει ένα τέλος στις φήμες γύρω από το πρόσωπό του, αλλά ο γάμος αυτός δεν μπορεί να διαρκέσει.

Σκηνοθεσία: Κιρίλ Σερεμπρένικοφ
Πρωταγωνιστούν: Αλιόνα Μιχαϊλόβα, Οντίν Λουντ Μπιρόν, Φίλιπ Αντέγιεφ, Αρτιόμ Νέμοφ

«Flux Gourmet»

Κωμωδία, βρετανικής και αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Μια ηχητική κολεκτίβα που δεν μπορεί να διαλέξει όνομα, στεγάζεται σε ένα ινστιτούτο αφιερωμένο στις μαγειρικές και διατροφικές επιδόσεις. Τα μέλη της παγιδεύονται στις εσωτερικές τους μάχες εξουσίας και σε καλλιτεχνικές βεντέτες, μόνο που η δυσλειτουργική δυναμική τους επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο όταν πρέπει να συναναστραφούν με την επικεφαλής τού ινστιτούτου. Ενώ οι διάφοροι ανταγωνισμοί ξεδιπλώνονται, ένας φιλοξενούμενος συγγραφέας αντιμετωπίζει γαστρεντερικές διαταραχές.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Στρίκλαντ
Πρωταγωνιστούν: Γκουέντολιν Κρίστι, Αριάν Λαμπέντ, Μάκη Παπαδημητρίου, Ρίτσαρντ Μπρέμερ, Έισα Μπάτερφιλντ

«Ο Άντρας στο Υπόγειο»

Δραματικό θρίλερ, γαλλικής παραγωγής του 2022. Ο Σιμόν και η Ελέν αποφασίζουν να πουλήσουν ένα υπόγειο στο κτίριο που μένουν. Ένας άντρας με ταραγμένο παρελθόν το αγοράζει και εγκαθίσταται χωρίς να ενημερώσει. Σιγά σιγά , η παρουσία του θα αναστατώσει τη ζωή του ζευγαριού.

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Λε Γκε
Πρωταγωνιστούν: Φρανσουά Κλουζέ, Μπερενίς Μπεζό, Ζερεμί Ρενιέ

«Air, Κυνηγώντας έναν Θρύλο»

Δραματική βιογραφική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Το χρονικό της απίστευτης και επαναστατικής συνεργασίας ανάμεσα στον τότε πρωτάρη Μάικλ Τζόρνταν και στο ανερχόμενο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Nike, που έφερε την επανάσταση στον κόσμο των σπορ και της σύγχρονης κουλτούρας με το brand του «Air Jordan».

Σκηνοθεσία: Μπεν Άφλεκ
Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντέιμον, Τζέισον Μπέιτμαν, Βαϊόλα Ντέιβις, Μπεν Άφλεκ, Κρις Τάκερ, Τζέσικα Γκριν

«Ο Εξορκιστής του Βατικανού»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ο Αμόρθ αναλαμβάνει μια πολύ δύσκολη υπόθεση με ένα νεαρό αγόρι το οποίο καταλαμβάνεται από έναν αρχαίο δαίμονα. Ωστόσο, ο εξορκισμός αποκαλύπτει μια συνωμοσία αιώνων που το Βατικανό προσπάθησε απεγνωσμένα να κρατήσει κρυφή.

Σκηνοθεσία: Τζούλιους Εϊβερι
Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Ντάνιελ Ζοβάτο, Άλεξ Εσόε, Φράνκο Νέρο

«Super Mario Bros. Η Ταινία»

Παιδικό animation, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Οι αδελφοί Μάριο κι ο Λουίτζι, υδραυλικοί στο Μπρούκλιν, ταξιδεύουν ως τη Μανιταροχώρα, η οποία δέχεται την επίθεση του αδυσώπητου ερπετο-βασιλιά Μπόουζερ.

Σκηνοθεσία: Άρον Χόρβαθ και Μάικλ Τζέλενικ

Προβάλλονται ακόμη οι ταινίες:

«Η Εθελόντρια»

Πολιτικό δράμα, ελληνοϊσπανικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Νέλι Ρεγκουέρα, με πρωταγωνίστρια την σημαντική Ισπανίδα ηθοποιό Κάρμεν Μάτσι. Η Μαρίσα Σόλα, μια 65χρονη Ισπανίδα γιατρός που μόλις συνταξιοδοτήθηκε, φτάνει στην Ελλάδα για να δουλέψει εθελοντικά σε μια προσφυγική δομή. Εκεί, όμως, θα έρθει αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα που δεν φανταζόταν ποτέ.

«Το Φωτογραφείο του Μπαμπά μου»

Ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Καλλιόπης Λεγάκη. Η Βάνια Τλούπα αφηγείται τη ζωή και το έργο του πατέρα της Τάκη Τλούπα, φωτογράφου, ο οποίος κατέγραψε μοναδικά τη μεταπολεμική πραγματικότητα της θεσσαλικής υπαίθρου και τους ανθρώπους της.

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 6/4-12/4
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment