PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 6/1


Με μόλις δύο νέες ταινίες ξεκινά η κινηματογραφική εβδομάδα. Μια ξεχωριστή ρομαντική κομεντί του Πολ Τόμας Άντερσον «Πίτσα Γλυκόριζα» και το προοίμιο του κινηματογραφικού δημοφιλούς περιπετειώδους φραντσάιζ «Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα» με τον Ρέιφ Φάινς.

Ακόμα να αναφέρουμε πως, σε τρεις εβδομάδες προβολής, η τελευταία περιπέτεια του “Spider-Man” παρέμεινε στην κορυφή των εισπράξεων, καθιστώντας την πλέον την εμπορικότερη ταινία της χρονιάς, με 350.000 εισιτήρια.

«Πίτσα Γλυκόριζα»

Ρομαντική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Η Αλάνα και ο Γκάρι, δυο ανήσυχοι νέοι με ετερόκλητα ενδιαφέροντα και διαφορετικό ψυχισμό μεγαλώνουν στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο της Καλιφόρνια, το 1973. Ο Γκάρι, θα ερωτευθεί την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του Αλάνα κεραυνοβόλα, αλλά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον
Πρωταγωνιστούν: Κούπερ Χόφμαν, Αλάνα Χάιμ, Σον Πεν, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζον Σι Ράιλι, Μπένι Σάφντι, Τομ Γουέιτς

«Ο Άνθρωπος του Βασιλιά: Το Ξεκίνημα»

Περιπέτεια, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής του 2021. Λίγο πριν το ξέσπασμα του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου, όταν οι μεγάλες δυνάμεις του κόσμου περίμεναν μια ασήμαντη αφορμή για να επιτεθούν η μία στην άλλη, ένας στρατός από τους χειρότερους τυράννους και ικανότερους εγκληματίες, ανάμεσά τους και ο περίφημος Ρασπούτιν, βρίσκουν την ευκαιρία να εξαπολύσουν τη δική τους επίθεση. Ένας άνθρωπος, ο Ορλάντο Όξφορντ, αποφασίζει να τους αντιμετωπίσει.

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον
Πρωταγωνιστούν: Ρέιφ Φάινς, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Τζέμα Αρτερτον, Στάνλεϊ Τούτσι, Μάθιου Γκουντ, Κόλιν Φερθ, Τσαρλς Ντανς, Ντάνιελ Μπρουλ, Ντζιμόν Χουνσού, Ρις Ίφανς

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 6/1-12/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 2/5

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 25/4

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 18/4

Peristeri News

Leave a Comment