PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 5/10


Πέντε νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η διακεκριμένη δραματική ταινία «Ο Μικρός Αδερφός» για μια οικογένεια μεταναστών στη Γαλλία, ξεχωρίζουν επίσης οι «Αουτσάιντερς» του Κρεγκ Γκιλέσπι και «Ένας Άλλος Κόσμος» του Στεφάν Μπριζέ.

«Αουτσάιντερς»

Βιογραφικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ο Κιθ Γκιλ αρχίζει να δημοσιεύει στο διαδίκτυο τις επενδύσεις του. Η δημοφιλία των επενδυτικών του συμβουλών εκτοξεύεται, μετατρέποντας την Gamestop στην πιο καυτή εταιρεία του κόσμου, κάνοντας μια ομάδα ανθρώπων που τον ακολουθούν πλούσιους και αναστατώνοντας τη Wall Street για τα καλά.

Σκηνοθεσία: Κρεγκ Γκιλέσπι
Πρωταγωνιστούν: Πολ Ντέινο, Σεθ Ρόγκεν, Αμέρικα Φερέρα, Σεμπάστιαν Σταν

«Ένας Άλλος Κόσμος»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2021. Ο Φιλίπ Λεμέσλ, ανώτερο στέλεχος σε αμερικανικό βιομηχανικό όμιλο, παρακολουθεί, ανήμπορος να αντιδράσει, την γυναίκα του να τον εγκαταλείπει, γιατί δεν μπορεί να βλέπει τον άνδρα που αγαπά να συνθλίβεται από την αγωνία και την πίεση της δουλειάς. Ο Φιλίπ, παγιδευμένος από τις παράλογες απαιτήσεις των αφεντικών του και την καθημερινή ένταση, έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής του.

Σκηνοθεσία: Στεφάν Μπριζέ
Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Λιντόν, Σαντρίν Κιμπερλέν, Γκιγιόμ Ντρο, Σαρά Λορέν, Κριστόφ Ροσινιόν

«Ο μικρός αδερφός»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2022. Όταν η Ροζ φθάνει στη Γαλλία, εγκαθίσταται στο διαμέρισμα φίλων στα προάστια του Παρισιού, μαζί με τους δύο γιους της, Ζαν και Ερνέστ. Η δημιουργία και η διάλυση μιας οικογένειας από το τέλος της δεκαετίας του ’80 μέχρι τις μέρες μας.

Σκηνοθεσία: Λεονόρ Σεράιγ
Πρωταγωνιστούν: Αναμπέλ Λεγκρόν, Αχμέντ Σιλά, Στεφάν Μπακ, Κένtζο Σαμπέν, Λετίτσια Ντος

«Blue Beetle»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ο Χάιμε Ρέγιες αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και επιστρέφει στο σπίτι του, για να ανακαλύψει ότι όλα έχουν αλλάξει. Καθώς αναζητά έναν σκοπό στη ζωή του, ένα παιχνίδι της μοίρας ρίχνει στα χέρια του ένα αρχαίο κειμήλιο εξωγήινης βιοτεχνολογίας, τον Σκαραβαίο, το οποίο τον διαλέγει για ξενιστή και έτσι μετατρέπεται στον υπερήρωα Blue Beetle.

Σκηνοθεσία: Ανχέλ Μανουέλ Σότο
Πρωταγωνιστούν: Σόλο Μαριντουένια, Σούζαν Σαράντον, Αντριάνα Μπαράζα, Μπρούνα Μαρκέζιν

«Η Ζουγκλοπαρέα 2: Ο Γύρος του Κόσμου»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, γαλλικής παραγωγής του 2023. Όταν η ζούγκλα ψεκάζεται με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, η Ζουγκλοπαρέα πρέπει να βρει το αντίδοτο πριν από τις επικείμενες βροχές, αλλά και να αποκαλύψει τον υπεύθυνο του σατανικού σχεδίου.

Σκηνοθεσία: Λοράν Μπρι, Γιανίκ Μουλέν, Μπενουά Σομβίλ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 5/10-11/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment