PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 5/1


Έξι νέες ταινίες θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες, κάνοντας ποδαρικό στο 2023.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η κομεντί «Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο», με τον Τομ Χανκς, η δυναμική περιπέτεια «Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη» του Γκάι Ρίτσι με τον Τζέισον Στέιθαμ, το συγκινητικό δράμα «Η Φάλαινα», με την ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ, αλλά και η ταινία τρόμου «M3GAN». Επίσης, προβάλλονται το ρωσικό θρίλερ «Ο Σύντροφος Βολκονόγκοφ Απέδρασε» και το παιδικό animation «Μάρμαντιουκ».

«Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο»

Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής τού 2022. Ο σχολαστικά οργανωμένος και μοναχικός κόσμος του Όττο, ενός γκρινιάρη ηλικιωμένου, δέχεται ένα δυνατό ταρακούνημα όταν μια νέα ζωηρή οικογένεια μετακομίζει στο απέναντι σπίτι. Ο Όττο συναντά το ταίρι του στην έξυπνη και έγκυο Μαρισόλ κι οδηγούνται σε μια απίθανη φιλία που θα ανατρέψει την καθημερινότητά του.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Μαριάννα Τρεβίνιο, Ρέιτσελ Κέλερ, Κάμερον Μπράιτον

«Η Φάλαινα»

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής τού 2022. Ένας ερημίτης καθηγητής αγγλικών που πάσχει από σοβαρή παχυσαρκία, προσπαθεί να συνδεθεί ξανά με την αποξενωμένη κόρη του, σε μία τελευταία απόπειρα να εξιλεωθεί.

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι
Πρωταγωνιστούν: Μπρένταν Φρέιζερ, Χονγκ Τσάου, Σέιντι Σινκ, Σαμάνθα Μόρτον

«M3GAN»

Ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής τού 2022. Η M3GAN είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού. Σχεδιασμένη από την πανέξυπνη ρομποτολόγο μιας εταιρείας παιχνιδιών, η M3GAN μπορεί να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει, καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτης και προστάτης για το παιδί με το οποίο συνδέεται.

Σκηνοθεσία: Τζέραρντ Τζόνστοουν
Πρωταγωνιστούν: Άλισον Γουίλιαμς, Μπράιαν Τζόρνταν Άλβαρεζ, Βάιολετ ΜακΓκρό, Άμι Ντόναλντ, Τζένα Ντέιβις

«Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής τού 2023. Ο υπερ-κατάσκοπος Όρσον Φόρτουν πρέπει να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση μιας νέας θανατηφόρας τεχνολογίας από τον εκατομμυριούχο Μπρόκερ Γκρεγκ Σάιμοντς. Αναγκασμένος να συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους μυστικούς πράκτορες, ο Φόρτουν και η ομάδα του στρατολογούν τον μεγαλύτερο Χολιγουντιανό σταρ Ντάνι Φραντσέσκο για να τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Στέιθαμ, Όμπρεϊ Πλάζα, Τζος Χάρτνετ, Χιου Γκραντ, Κάρι Έλγουις, Μπάγκσι Μαλόουν

«Ο Σύντροφος Βολκονόγκοφ Απέδρασε»

Δραματικό θρίλερ, ρωσικής και γαλλικής παραγωγής τού 2022. Ο Καπετάν Φίοντορ Βολκονόγκοφ, ένα σεβάσμιο και πειθήνιο όργανο του νόμου της Σοβιετικής Ένωσης, γίνεται μάρτυρας κάποιων ύποπτων ανακρίσεων από τις οποίες περνούν οι συνάδελφοί του. Καθώς νιώθει πως η σειρά του πλησιάζει, δραπετεύει και σύντομα τρέπεται σε φυγή, κυνηγημένος από τους πρώην συναδέλφους του. Ευάλωτος και απελπισμένος, συνειδητοποιεί τι έχει κάνει και ότι η εξιλέωση είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει την αιώνια Κόλαση. Όμως ο χρόνος του τελειώνει και ο κλοιός τού ανθρωποκυνηγητού κλείνει ασφυκτικά.

Σκηνοθεσία: Αλεξέι Τσουπόφ και Νατάσα Μερκούλοβα
Πρωταγωνιστούν: Γιούρι Μπορίσοφ, Τιμοφέι Τρίμπουνστεφ, Αλεξάντρ Γιατσένκο

«Μάρμαντιουκ»

Κωμική παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής τού 2022. Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει ότι μπορεί να μεταμορφώσει τον απειθάρχητο, αλλά αξιαγάπητο Μάρμαντιουκ στον πρώτο δανέζικο μολοσσό που θα κερδίσει το Παγκόσμιο σκυλο-Πρωτάθλημα.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντιπέ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 5/1-11/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment