PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 4/5


Τέσσερις νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Στο ξεκίνημα του Μαΐου θα δούμε την υπερηρωϊκή περιπέτεια φαντασίας της Marvel «Οι Φύλακες του Γαλαξία 3», το ελληνικό θρίλερ «Saison Morte» του Θανάση Τότσικα, το λεπτοδουλεμένο δράμα δωματίου «Η Βαλέρια Παντρεύεται» και την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων «Απλώς Υπέροχη».

«Οι Φύλακες του Γαλαξία 3»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Η αγαπημένη παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Πίτερ Κουίλ, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Γκαμόρα, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν
Πρωταγωνιστούν: Κρις Πρατ, Κάρεν Γκίλαν, Γουίλ Πούλτερ, Βιν Ντίζελ, Ζόε Σαλντάνα, Ντέιβ Μπατίστα, Σον Γκαν, Μπράντλεϊ Κούπερ, Πολ Κλεμεντιέφ

«Saison Morte»

Αστυνομικό θρίλερ, ελληνικής παραγωγής του 2022. Όταν ξεκινά μια σειρά από βίαιες δολοφονίες, ο Χρήστος είναι ο μόνος που μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη. Ξεκινάει να αφηγείται σε δύο αστυνομικούς μια ιστορία στην οποία κανένας δεν είναι αυτό που φαίνεται και όλα ή όλοι αλλάζουν ρόλους και θέσεις μέχρι την τελική ανατροπή.

Σκηνοθεσία: Θανάσης Τότσικας
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Τζένη Θεωνά, Ορέστης Τζιόβας, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάσης Ταταύλαλης

«Η Βαλέρια Παντρεύεται»

Δραματική ταινία, ισραηλινής παραγωγής του 2022. Η Βαλέρια, μια νεαρή Ουκρανή, φτάνει στο Ισραήλ για να γνωρίσει τον μέλλοντα σύζυγό της. Ο γάμος τους έχει κανονιστεί μέσω διαδικτύου – ακριβώς όπως και ο γάμος της αδερφής της, της Κριστίνα, που ζει ήδη εδώ και χρόνια παντρεμένη στο Ισραήλ. Παρότι η Κριστίνα μοιάζει ικανοποιημένη με τη ζωή της, η άφιξη της Βαλέρια θα ανατρέψει τα δεδομένα αλλάζοντας τα πάντα.

Σκηνοθεσία: Μιχάλ Βίνικ
Πρωταγωνιστούν: Λίνα Φράιφελντ, Ντάσα Τβορόνοβιτς, Αβράαμ Σαλόμ Λέβι

«Απλώς Υπέροχη»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, νορβηγικής παραγωγής του 2022. Η Χέντβιχ είναι κόρη του υπερήρωα Σούπερ Λιοντάρι, ο οποίος προστατεύει την πόλη τους χωρίς κανείς να γνωρίζει την ταυτότητά του. Εκείνη ξέρει πως θα τον διαδεχτεί, αν και προς το παρόν είναι μια απλή μαθήτρια, χωρίς ξεχωριστές δεξιότητες. Ο πατέρας της, όμως, αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον φαντασμένο εξάδελφό της.

Σκηνοθεσία: Ράσμους Σίρβεντσεν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 4/5-10/5
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment