PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 4/11


Γεμάτη από ενδιαφέρουσες προτάσεις, με νέες ταινίες, η νέα κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα.

Υπερηρωική περιπέτεια της Marvel, φιλοσοφικό και πολιτικό μανιφέστο, αγωνιώδες οικογενειακό δράμα, ξενάγηση σε ένα από τα πιο σπουδαία Μουσεία στον κόσμο, μια ιστορία πατρικής αγάπης με φόντο τη Δυτική Όχθη, θρίλερ φαντασίας δια χειρός Έντγκαρ Ράιτ, βιογραφικό δράμα, οι νέες αναζητήσεις του πιο άτακτου λαγού της λογοτεχνίας και ξέφρενη περιπέτεια.

«Eternals»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2021. Οι Αιώνιοι, οι οποίοι βρίσκονται στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά ζουν στην αφάνεια, θα μπουν και πάλι στον αγώνα, όταν θα εμφανιστούν και πάλι οι Deviants, ο παλαιότερος εχθρός της ανθρωπότητας και θα γίνουν και πάλι απειλητικοί. Αυτή τη φορά όμως διακυβεύεται και η σωτηρία του πλανήτη.

Σκηνοθεσία: Κλόε Ζάο
Πρωταγωνιστούν: Σάλμα Χάγιεκ, Αντζελίνα Τζολί, Κιτ Χάρινγκτον, Μπάρι Κίγκαν, Ρίτσαρντ Μάντεν, Τζέμα Τσαν, Λόρεν Ρίντλοφ

«Το Βιβλίο της Εικόνας»

Δραματικό ντοκιμαντέρ, γαλλικής και ελβετικής παραγωγής του 2018. Ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ σχολιάζει τα αδιέξοδα του σύγχρονου πολιτισμού, εστιάζοντας στην παντοδυναμία της εικόνας και τη σχέση του δυτικού με τον αραβικό κόσμο.

Σκηνοθεσία: Ζαν-Λικ Γκοντάρ

«Το Ταξίδι»

Αγωνιώδες οικογενειακό δράμα, σουηδικής, νορβηγικής και δανέζικης παραγωγής του 2020.Μετά από ένα διαζύγιο, η Άλις δεν έχει δει τα δυο μικρά παιδιά της εδώ και μήνες, καθώς περιμένει την ετυμηγορία της επιμέλειας. Όταν καταλαβαίνει πως αυτή θα είναι εις βάρος της, τα απάγει και καταφεύγει από τη Σουηδία στα Κανάρια Νησιά.

Σκηνοθεσία: Αμάντα Κέρνελ
Πρωταγωνιστούν: Άνε Νταλ Τορπ, Σβέριρ Γκούντνασον, Τρόι Λούντκβιστ, Τιντίν Πόγκατς Σάρι

«Ερμιτάζ: Η Δύναμη της Τέχνης»

Ντοκιμαντέρ, ιταλικής παραγωγής του 2019. Η ιστορία του μουσείου Ερμιτάζ και η σχέση του τόσο με την Αγία Πετρούπολη όσο και με τα σημαντικά γεγονότα της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας.

Σκηνοθεσία: Μισέλ Μέιλι

«200 Μέτρα»

Δραματική περιπέτεια, παλαιστινιακής (ιταλικής, ιορδανικής, σουηδικής) παραγωγής του 2020. Το ισραηλινό τείχος της Δυτικής Όχθης έχει χωρίσει τον Μουσταφά από την οικογένειά του. Όταν μαθαίνει ότι ο γιος του έχει υποστεί ατύχημα, ο Μουσταφά σπεύδει να βρεθεί στο πλευρό του, όμως, στο σημείο ελέγχου, μια γραφειοκρατική λεπτομέρεια του στερεί το δικαίωμα εισόδου. Σε έναν κόσμο βάρβαρου παραλογισμού, διακόσια μόλις μέτρα μετατρέπονται σε μια αγωνιώδη οδύσσεια διακοσίων χιλιομέτρων.

Σκηνοθεσία: Αμίν Ναϊφέ
Πρωταγωνιστούν: Αλί Σουλιμάν, Άννα Ουντερμπέργκερ, Λάνα Ζρέικ

«Συνέβη στο Σόχο»

Ψυχολογικό θρίλερ, βρετανικής και αμερικανικηής παραγωγής του 2020. Ένα νεαρό κορίτσι, παθιασμένο με τη μόδα, με κάποιο μυστηριώδη τρόπο βρίσκεται στη δεκαετία του 1960 όπου συναντά το είδωλό της, έναν εκθαμβωτικό τραγουδιστή στα πρώτα στάδια της καριέρας του. Αλλά η δεκαετία του 1960 στο Λονδίνο δεν είναι αυτό που φαίνεται και ο χρόνος μοιάζει να συμπεριφέρεται με μυστηριώδεις τρόπους και με απροσδόκητα αποτελέσματα.

Σκηνοθεσία: Έντγκαρ Ράιτ
Πρωταγωνιστούν: Τομασίν ΜακΚένζι, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Ματ Σμιθ, Νταϊάνα Ριγκ, Τέρενς Σταμπ

«Τσαρλατάνος»

Δραματική ταινία, τσέχικης παραγωγής του 2020. Η ζωή του Τσέχου Γιαν Μικόλασεκ, ενός θεραπευτή που αφιέρωσε τη ζωή του στην φροντίδα των ασθενών κι έχτισε μια τεράστια περιουσία και φήμη μέσα από τις ανορθόδοξες μεθόδους του. Διάσημος ήδη πριν από τον B’ Παγκόσμιο Πόλεμο, χρησιμοποίησε τη φήμη του και τις ικανότητές του για να κερδίσει την προστασία του τόσο από τους Ναζί όσο κι από το κομμουνιστικό καθεστώς που ακολούθησε μετά τον πόλεμο.

Σκηνοθεσία: Ανιέσκα Χόλαντ
Πρωταγωνιστούν: Ίβαν Τρόγιαν, Ντανιέλα Βοράτσκοβα, Γιουράζ Λοζ, Γιόζεφ Τρόγιαν

«Πίτερ Ράμπιτ: Ο Λαγός το ’σκασε»

Περιπέτεια, αμερικανικής και αυστραλέζικης παραγωγής του 2021. Μετά το γάμο του Τόμας και της Μπι, ο Πίτερ Ράμπιτ νιώθει ανιαρή την καθημερινότητα της φάρμας και αναζητά νέες συγκινήσεις στην πολύβουη πόλη. Εκεί θα γνωριστεί με μια ομάδα ύποπτων ζώων, η οποία θα τον παρασύρει στην παρανομία.

Σκηνοθεσία: Γουίλ Γκλουκ
Πρωταγωνιστούν: Ντόναλ Γκλίζον, Ρόουζ Μπερν, Ντέιβιντ Ογιέλοουο

«Red Notice»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής, του 2021. Ένας πράκτορας του FBI αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ιντερπόλ να συλλάβει τους πιο περιζήτητους ληστές τέχνης. Η καταδίωξη τον βρίσκει στη μέση μιας επικίνδυνης ληστείας, όπου αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν επίδοξο απατεώνα, με στόχο να πιάσουν την πιο περιζήτητη ληστή έργων τέχνης, με το όνομα “The Bishop”.

Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Γκαλ Γκαντότ, Ράιαν Ρέινολντς, Μελίσα Κένεμορ

 

** Όλοι οι κλειστοί κινηματογράφοι λειτουργούν ως μεικτοί χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης και αρνητικό rapid test με ισχύ 48 ωρών.

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 28/10-3/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment