PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 4/1


Τέσσερις νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες, κάνοντας ποδαρικό στο 2024.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι το εφηβικό θρίλερ φαντασίας «Λίμνη Φάλκον» και το ενήλικο animation «Οι Χωρικοί» από την Πολωνία. Επίσης, στο πρόγραμμα υπάρχουν η πρώτη ταινία τρόμου της χρονιάς, «Στοιχειωμένα Νερά» και η επιστροφή των ντίτζιμον.

«Λίμνη Φάλκον»

Δραματικό θρίλερ φαντασίας, καναδικής παραγωγής του 2022. Ο ντροπαλός 13χρονος Μπαστιάν και η οικογένεια του βρίσκονται στο σπίτι φίλου, στην ειδυλλιακή λίμνη του Κεμπέκ. Εκεί ο νεαρός θα γνωρίσει τη 16χρονη Κλοέ και μαζί της τους τοπικούς μύθους, που θέλουν ένα φάντασμα να στοιχειώνει την περιοχή. Τα δυο παιδιά θα έρθουν σύντομα πολύ κοντά, και η επαφή τους αυτή θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Σκηνοθεσία: Σαρλότ Λεμπόν
Πρωταγωνιστούν: Σάρα Μονπετίτ, Ζοζέφ Ένγκελ, Μόνια Τσόκρι, Ελεονόρ Λουαζέλ, Άντονι Τεριέν

«Οι Χωρικοί»

Ρομαντικό δράμα εποχής κινουμένων σχεδίων, πολωνικής παραγωγής του 2023. Μια ιστορία απαγορευμένου ερωτικού πάθους σε μια μικρή αγροτική κοινότητα της Πολωνίας, στις αρχές του 20ού αιώνα, μέσα από την οποία ξεδιπλώνονται ο αρχέγονος δεσμός του ανθρώπου με τη φύση και την εναλλαγή των εποχών, οι χαμένες παραδόσεις ενός κόσμου που ξεμακραίνει στον ορίζοντα, οι υποδόριοι κοινωνικοί μετασχηματισμοί, η σχεδόν αλληγορική διαχρονικότητα που χαρακτηρίζει τις ταξικές και οικογενειακές συγκρούσεις.

Σκηνοθεσία: Χιου Βέλτσμαν και Ντορότα Κομπιέλα
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Κούλαστζικ, Καμίλα Ουρτσέντοβσκα

«Στοιχειωμένα Νερά»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Ένας παίκτης του μπέιζμπολ αναγκάζεται να εγκαταλείψει πρόωρα το άθλημα εξαιτίας μιας εκφυλιστικής νόσου. Όμως, όταν μετακομίζει με την οικογένειά του σε νέο σπίτι, πείθει τη σύζυγό του να φτιάξουν πισίνα, ώστε κάνοντας φυσικοθεραπείες να ανακάμψει και να μπορέσει να παίξει ξανά. Εκείνο που αγνοεί, ωστόσο, είναι ότι το σπίτι κρύβει ένα παλιό αμαρτωλό μυστικό που σύντομα θα απειλήσει τις ζωές τους.

Σκηνοθεσία: Μπράις ΜακΓκουάιαρ
Πρωταγωνιστούν: Γουάιατ Ράσελ, Κέρι Κόντον, Αμελί Χέφερι και Κέβιν Γουόρεν

«Digimon Adventure 02: The Beginning»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, ιαπωνικής παραγωγής του 2023. Μία δεκαετία μετά τις περιπέτειες σε Οντάιμπα και Ψηφιακό Κόσμο, τα Εκλεκτά Παιδιά με τα Ντίτζιμόν τους καλούνται να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή, όταν πάνω από το Τόκιο εμφανίζεται ανεξήγητα ένα γιγαντιαίο Ντιτζι-αβγό.

Σκηνοθεσία: Τομοχίσα Ταγκούτσι

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 4/1-10/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment